Blokhut Hout Bouwen

Een blokhut van hout bouwen? Kies voor het gemak van een bouwpakket. Alle blokhutten van Woodpro zijn van A-kwaliteit en worden als compleet bouwpakket geleverd. De blokhutten hebben een blokhutsysteem.  

Het blokhutsysteem kenmerkt zich door overlappende hoekverbindingen. Met dit systeem ontstaat een klassieke en landelijke uitstraling. De verbindingen bestaan uit een veer en groef, deze passen perfect in elkaar en hiermee ontstaat een sterke verbinding.

Bent u een ervaren klusser? Dan is montage eenvoudig. Wilt u de blokhut van hout liever laten bouwen door professionals? Veel van onze dealers bieden de mogelijkheid om een montage service af te nemen.

Goede fundering

Als u een blokhut van hout gaat bouwen, zorg dan voor een goede fundering. Kies niet voor een minimale fundering maar ga voor kwaliteit. Op lange termijn voorkomt dit verzakkingen. Hebt u een keuze gemaakt voor een blokhut, zorg er dan altijd voor dat de basis stevig en goed is. Een goede voorbereiding van de fundering maakt het mogelijk om snel en efficiënt met het bouwpakket voor de blokhut aan de slag te gaan.

Montagehandleiding meegeleverd

Kiest u voor een houten blokhut van Woodpro dan ontvangt u bij het bouwpakket de montagehandleiding. Hierin staat precies beschreven hoe de opbouw van de blokhut in zijn werk gaat.

Meer informatie

Heeft u nog andere vragen over een blokhut van hout of wilt u informatie over de voordelen die Woodpro biedt? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag!

Delen:
Om Woodpro goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.