Dak blokhut

De keus van een dak voor uw blokhut heeft heel veel invloed op de uitstraling van uw tuin en natuurlijk ook op uw blokhut. Een plat dak op uw blokhut kan bijvoorbeeld een moderne uitstraling geven, maar ook een traditionele uitstraling. Naast het dak kunnen ook andere elementen van de blokhut een uitstraling geven aan de blokhut. Bij Woodpro kunt u kiezen uit 2 verschillende typen dak voor uw blokhut: een plat dak en een zadeldak. Als u verder leest, vindt u informatie over deze twee typen dak voor uw blokhut.

Plat dak

Door middel van een plat dak kunt u een moderne uitstraling van uw blokhut creëren. Door de rechte lijnen komt een blokhut met een plat dak heel modern over. Bij een plat dak voor een blokhut leveren we een EPDM-dakbedekking set. Deze is niet alleen goed bestand tegen UV-straling, maar is ook nog eens zeer duurzaam. U hoeft maar weinig onderhoud te plegen, want het EPDM-dakbedekking heeft een levensduur van ongeveer 50 jaar volgens het SKZ-testinstituut. Een perfect dak voor uw blokhut, waarmee u ook nog weinig ruimteverlies in uw tuin heeft!

Zadeldak

Naast een plat dak kunt u op voor onze Woodpro blokhutten ook kiezen voor een zadeldak. Een zadeldak heeft andere voordelen dan een plat dak. Bij een plat dak hoeft u niet bang te zijn dat het regenwater op het dak blijft staan, omdat het dak van de blokhut een natuurlijke afwatering heeft.

Het zadeldak van de blokhut van Woodpro bestaat uit het dak zelf en de balken. Door middel van messing- en groef balken kan het dak opgebouwd worden, omdat elk stuk perfect in de volgende past als een soort puzzelstukje.

WoodPro2018-Website-26508

Heeft u nog vragen over een van deze 2 typen daken voor een blokhut? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Delen:
Om Woodpro goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.