De prijzen van een veranda

Met een veranda of een bedekt terras hebt u altijd een plek om droog te zitten. Hier kunt u een boek lezen, een voetbalwedstrijd op televisie kijken, een barbecue geven of gewoon lekker genieten van uw tuin en het weer. Maar wat zijn nu eigenlijk de prijzen van z’n multifunctionele veranda? De prijzen worden bepaald aan de hand van de kwaliteit en de grootte van een veranda. Woodpro biedt hoogwaardige kwaliteit houten veranda’s, die u zelf kunt ontwerpen in onze 3D-configurator.

Waarom een houten veranda?

Een houten veranda gaat langer mee dan een gewone veranda. Dit komt omdat u hout goed kunt onderhouden en hierdoor heeft een houten veranda een langere levensduur. U kunt het onderhouden met diverse kleuren verf. Daarnaast heeft hout een natuurlijke uitstraling en is het relatief goedkoop. Woodpro maakt gebruik van teruggedroogd vurenhout.

Prijsverschillen

Natuurlijk is er een prijsverschil in diverse soorten veranda’s. Het verschil in prijs is afhankelijk van het materiaal en de afmetingen van de veranda. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat je bij Woodpro niet extra betaalt omdat je in plaats van een plat dak een zadeldak wilt hebben. Er zit geen verschil in de keuze van een dak op uw veranda.

Het is belangrijk dat u uw veranda behandeld voordat u het gaat monteren. Dan is uw veranda geheel beschermd tegen diverse weersinvloeden. Het beste kunt u zich laten adviseren door uzelf als eerste goed in te lezen over de diverse verfbehandelingen. Het is mogelijk om dit door Woodpro te laten doen, maar u kunt er ook voor kiezen om dit zelf te doen. Indien u ervoor kiest om het door Woodpro te laten doen, bent u ervan verzekerd dat het door professionals wordt behandeld.

Soorten veranda’s

Woodpro biedt diverse soorten en maten veranda’s aan. U kunt kiezen uit:

  • Een vrijstaande veranda;
  • Een veranda met plat dak;
  • Een veranda met zadeldak;
  • Een veranda met houten wanden.

Om een duidelijk beeld te krijgen wat een veranda nu eigenlijk kost, moet u kijken in ons assortiment. Als u heel specifiek wil weten wat de kosten zijn, kunt u uw veranda op maat laten maken in onze 3D-configurator en een vrijblijvende offerte aanvragen. Er worden geen extra kosten berekend voor maatwerk.

Delen: