Design tuinhuis

Tuinhuis op maat met de 3D-configurator

Uw eigen design tuinhuis ontwerpen

Een eigen design tuinhuis? Wie wil dat nou niet kopen! Al je dromen en wensen verwezenlijken in een eigen design tuinhuis. Wilt u graag een modern tuinhuis of wilt u toch een duurdere van hogere kwaliteit met een traditionele uitstraling? Wanneer u met onze 3D-configurator aan de slag gaat ligt de keuze totaal bij uzelf. Voor veel tuinliefhebbers is het design tuinhuis daarom ook een droom.

Het eindresultaat

Uw tuinhuis kan er als volgt uit komen te zien:

Maak uw tuinhuis op maat met onze 3D-configurator Houten tuinhuis met een plat dak en overkapping Kleine houten tuinhuis, die u op maat kan maken Tuinhuis met kleine overkapping Tuinhuis met piramidedak Tuinhuis met plat dak en een overkapping

Hoe werkt het maken van een design tuinhuis

Wanneer u van plan bent om uw eigen design tuinhuis, blokhut, veranda of garage te gaan maken moet u rekening houden met een paar dingen. Wanneer u niet goed weet wat voor soort tuinhuis of blokhut u wilt creëren kunt u altijd ontwerpen opslaan. Dan kunt u na een paar keer oefenen meerdere design tuinhuizen met elkaar gaan vergelijken. Op het begin zou het allereerst wennen zijn aan de configurator. Daarom zijn er een aantal stappen gemaakt waardoor het gebruik en het maken van een design tuinhuis makkelijker gemaakt wordt.

Stap 1: Kies het gewenste design tuinhuis

Er zijn vele keuzes die gemaakt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een tuinhuis met een plat dak of aan een blokhut met 4 ramen wilt u een modern design een traditioneel design.

Stap 2: Hoogte, breedte en lengte

Bij stap 2 van een design tuinhuis wordt er gekeken naar de maten van je tuinhuis of blokhut. Wanneer er op de muren en wanden geklikt wordt kan er gemakkelijk geschoven en gespeeld worden met de hoogte, breedte en lengte van het design tuinhuis.

Stap 3: Daktype

Wanneer je bij stap 3 komt zou er een keuze gemaakt moeten worden over het type dak. Er zijn namelijk vele soorten daken, plat, schuin en zadeldak. Na deze stappen wordt er gekeken naar kleuren en type deur, ramen en overige opties voor het design tuinhuis.

Stap 4: Behandeling

Er is nog één keuze die gemaakt kan worden. Die van het soort behandeling voor uw eigen design tuinhuis. De keuzes voor het soort beslag zijn er twee namelijk chroom en messing. Ook kunt u kiezen uit verschillende keteldruk en beits kleuren. Bij keteldruk kunt u kiezen uit bruin en groen. En bij beits kleuren uit beige, zwartgrijs, stof grijs, kiezel grijs, zuiver wit en transparant eiken. Deze kleuren gelden ook voor de sproeikleuren die u kunt kiezen.

Oplevering van uw design tuinhuis

Het ontwerp is gelukt en u wilt het zo snel mogelijk laten leveren. De droom is werkelijkheid geworden een eigen design tuinhuis bij uzelf in de tuin. Modern design, klassiek design, of toch een hip design. De keus is gemaakt en Woodpro gaat voor u aan de slag. Alle onderdelen en materialen worden verzameld en u begint de kijken naar welk meubilair u wilt kopen om het design tuinhuis perfect te maken.

Lijkt het u nou ook wat om een eigen design tuinhuis te creëren bij Woodpro? Neem dan contact met ons op of bekijk onze site en kom erachter wat het best bij u past!

Delen:
Om Woodpro goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.