Blokhut op maat laten maken – alles naar wens?

Bent u al een tijd aan het nadenken over de aanschaf van een blokhut? Of weet u al dat u er één aan wilt schaffen? Een blokhut is erg handig en u kunt deze voor diverse doeleinden gebruiken.

Een blokhut kunt u gebruiken als opbergruimte om al uw tuingereedschap op te bergen of om uw fietsen te plaatsen. U kunt het ook gebruiken door er een heerlijke relaxruimte van te maken. Als u er een ruimte van maakt om tot rust te komen, kunt u het inrichten met meubilair wat bij u past.
Het is ook mogelijk om een blokhut met overkapping of een luifel te plaatsen. Bij Woodpro bieden wij veel mogelijkheden aan, het is mogelijk om uw blokhut op maat te laten maken. Woodpro heeft een groot assortiment aan houten blokhutten.

     

Houten blokhutten

Woodpro biedt alleen houten blokhutten aan omdat het makkelijk te onderhouden is. Hout zorgt voor een isolerende werking. Het past ook vaak goed in uw tuin omdat het een natuurlijke en warme uitstraling heeft.

Een kunststof blokhut gaat lang mee maar heeft daarentegen een aantal nadelen. Het geeft geen natuurlijke uitstraling en het onderhoud van kunststof is erg lastig. Het blokhut blijft niet zoals u hem geleverd heeft gekregen. Het kan door regen, wind en zon langzaam gaan verkleuren. Een houten blokhut kunt u laten impregneren en kan goed tegen verschillende weersinvloeden. Bij Woodpro kunt u uw blokhut vrijblijvend naar uw wensen aanpassen.

Uw blokhut op maat laten maken

Bij Woodpro kunt u uw blokhut op maat laten maken, hiervoor is de 3D-configurator ontworpen. Binnen ons grote assortiment aan blokhutten kunt u op de site een blokhut kiezen. Via de configurator kunt u hem aanpassen naar uw wensen. U kunt de breedte, diepte, wanddikte, het soort dak, de soorten deuren, de soorten ramen en de soorten behandelingen kiezen. Daarnaast is het ook mogelijk om het soort beslag, dak decoratie, binnenvloer, zolder, trap, isolatie en verf te kiezen. Deze vele opties laten u zien dat u uw tuinhuis helemaal naar uw eigen wensen kunt maken. Door uw eigen blokhut samen te stellen via de configurator kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. U krijgt zo snel mogelijk een offerte binnen.

Woodpro-button 3D-configurator. Wanneer iemand op deze button klikt, komt diegene bij de 3D-configurator terecht.

Aanbod Woodpro

Door de 40 jaren ervaring die Woodpro heeft opgebouwd, bieden zij een hoogwaardige kwaliteit aan houten blokhutten. Naast de blokhutten heeft Woodpro ook nog een uitgebreid assortiment aan veranda’s en garages. Al deze producten zijn van eersteklas vurenhout gemaakt en zijn te vinden op de site van Woodpro.

Delen:
Om Woodpro goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.