Een blokhut op maat laten maken

Heeft een blokhut uw aandacht getrokken, maar voldoet deze nog niet geheel aan uw eigen specifieke wensen en behoeften? In dat geval kunt u uw blokhut op maat laten maken. We kunnen ons goed voorstellen dat u niet gelijk weet hoe uw blokhut eruit moet komen te zien. We bespreken graag uw persoonlijke wensen en ideeën om u te helpen bij het ontwerp op maat.

De gebruiksdoelen van een houten blokhut

Een houten blokhut kan natuurlijk oneindig veel doeleinden hebben. Tegenwoordig wordt een blokhut niet enkel meer gebruikt voor de opslag van gereedschap en andere voorwerpen. Het wordt steeds populairder om een houten blokhut te gebruiken als extra werkruimte, kantoor, hobbyruimte of andere doeleinden. Een eigen ruimte in uw tuin kan ervoor zorgen dat u ongestoord kunt werken of bijvoorbeeld uw hobby kunt uitoefenen. Er zijn genoeg creatieve ideeën op welke manier u uw blokhut kunt gebruiken. Een houten blokhut kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden als extra woonruimte, of als lounge. Voor uw kinderen, of voor u zelf.

U kunt nu uw eigen ontwerp maken van een blokhut bij Woodpro, zodat hij voor elk gebruiksdoel gebruikt kan worden. Maak van uw blokhut bijvoorbeeld een klassieke winterse lodge. Als u deze vervolgens van binnen decoreert met de juiste meubelen en verwarmingsopties, dan kunt u ook in de koudere maanden genieten van uw blokhut en tuin. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld onder de veranda een buitenkeuken inrichten. Richt het open gedeelte in met meubilair, waarbij u rekening houdt met de ruimte voor de buitenkeuken. Zo kunt u straks in de koudere maanden heerlijk genieten van een winterbarbecue. Kortom, u kunt een blokhut voor verschillende doelen gebruiken.

Uw Woodpro blokhut op maat gemaakt

Heeft u rondgekeken in ons assortiment blokhutten, maar kunt u geen model vinden die overeenkomt met uw wensen en eisen? Bij Woodpro is het mogelijk om uw blokhut geheel op maat te maken naar uw behoeften, wensen en eisen. Dit kan door middel van onze 3D configurator. Met de 3D-configurator stelt u uw huisje geheel naar wens samen. Dit begint al bij het kiezen van de vorm en het formaat. Wilt u een vierkante blokhut, rechthoekig, 5-hoekig of toch een andere vorm? Natuurlijk kunt u ook kiezen hoe breed en hoe lang u de blokhut wilt hebben, zodat hij past in uw eigen tuin. Als u de vorm en het formaat hebt gekozen kunt u ook nog kiezen hoe dik u de wand wilt hebben, het soort dak (zadeldak of plat dak), het soort deuren en zelfs het soort ramen. Nadat u de vorm compleet heeft afgerond kunt u ook nog kiezen welke behandeling u het hout van de blokhut wilt geven. Dit draagt bij aan de levensduur van het hout. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor sproei-impregnatie of keteldruk-impregnatie. Dit is slechts één van de voorbeelden wat u kunt kiezen in de configurator van Woodpro.

Wilt u liever een houten garage of veranda dan een blokhut? Ook deze kunt u compleet naar wens ontwerpen in onze 3D-configurator. Woodpro heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het produceren van houten tuinproducten en helpt u graag met het samenstellen van uw op maat gemaakte blokhut.

Delen:
Om Woodpro goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.