Een blokhut op maat laten maken

U bent al een tijdje bezig met uw tuin maar deze mist nog iets om hem echt af te maken. Tegenwoordig zijn houten blokhutten echt niet meer weg te denken uit een hedendaagse tuin. Bij een blokhutverbinding vallen de uiteinden van de balken iets over elkaar heen. Houdt u liever van een wat meer traditionele en klassieke uitstraling. Dan kunt u kiezen voor een prachtige houten blokhut van Woodpro.

Waarvoor gebruikt u een houten blokhut?

Een houten blokhut heeft natuurlijk oneindig veel doeleinden. Ten eerste kan deze gebruikt worden als standaard opbergruimte om tuingereedschap, fietsen of tuinmeubelen op te bergen. Toch zijn er genoeg creatievere ideeën voor het gebruik van uw houten blokhut. Denk bijvoorbeeld het gebruik van uw houten blokhut als extra werkruimte of kantoor. Uw eigen ruimte in de tuin zorgt ervoor dat u ongestoord in de tuin kunt werken. Ook is het mogelijk om uw houten blokhut als extra woonruimte of lounge te gebruiken. Ontwerp en maak uw blokhut als klassieke winterse lodge en decoreer deze van binnen met het juiste meubilair om daarna heerlijk in de koude maanden te genieten in uw eigen lounge. Een andere optie is om een houten blokhut te maken voor uw kinderen. De extra ruimte in de tuin is ideaal voor kinderen om samen met hun vrienden als speelruimte te gebruiken. Richt hem in met blauwe muren voor de jongens of roze muren voor de meisjes. Kortom een houten blokhut is op enorm veel manieren te gebruiken.

Op maat gemaakt bij Woodpro

Heeft u nu een geweldig idee voor het gebruik van uw blokhut maar heeft u niet het juiste model gevonden op de website van Woodpro? Bij Woodpro is het mogelijk om een blokhut te maken helemaal op maat gemaakt naar uw wens. Hiervoor maakt u gebruik van de 3D-configurator van Woodpro. Via de configurator kunt u uw droomhuisje helemaal zelf samenstellen. U begint met het kiezen van de vorm. Wilt u een vierkant huisje, rechthoekig, 5-hoekig of toch anders? Hierna kunt u zelf kiezen uit de breedte, lengte en diepte zodat de blokhut precies in uw tuin past. Nadat uw blokhut vorm heeft gekregen, kunt u nog kiezen voor een bepaalde wanddikte, het soort dak (zadeldak of plat dak), het soort deuren en de soorten ramen. Als uw blokhut compleet vorm heeft gekregen, kunt u ook nog kiezen voor het soort behandeling dat u uw blokhut wil geven. Denk hierbij aan bijvoorbeeld sproei-impregnatie of keteldruk-impregnatie. Dit is slechts een voorbeeld van wat u kunt in de configurator van Woodpro.

Bent u meer geïnteresseerd in een garage of veranda dan kunt u ook deze helemaal zelf naar wens samenstellen in onze 3D-configurator. Woodpro heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het produceren van houten tuinproducten en helpt u graag met samenstellen van uw blokhut.

Delen: