Een houten blokhut gaat langer mee

Bent u van plan om een blokhut aan te schaffen? En twijfelt u nog over de grootte, de hoogte en welke kleur? Of weet u niet zo goed wat voor materiaal u moet kiezen voor uw blokhut? Bij Woodpro kunt u kiezen uit diverse blokhutten. U kunt ervoor kiezen om een blokhut met een overkapping te kopen of een blokhut met een garage. Blokhutten zijn er in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat u een afweging maakt van welk materiaal u uw blokhut wilt hebben. Een blokhut kan gemaakt zijn van metaal, beton of hout. Woodpro heeft een breed assortiment aan houten blokhutten.

Waarom een houten blokhut?

Een blokhut gemaakt van hout heeft vele voordelen. De voordelen van hout:

  • Hout heeft een natuurlijke uitstraling;
  • Het is relatief goedkoop;
  • Hout kunt u goed onderhouden en heeft bij een goed onderhoud een langere levensduur;
  • U kunt hout met diverse kleuren verf behandelen;
  • Woodpro maakt gebruik van teruggedroogd vurenhout. Dit beperkt het werken van het hout.

Behandelingen voor een houten blokhut

Om uw blokhut een langere levensduur te geven is het belangrijk dat u uw blokhut goed onderhoudt. Uw blokhut moet beschermd zijn tegen verschillende weersinvloeden. Dit kunt u doen met diverse behandelingen. Het beste is om uw blokhut te behandelen voordat u uw blokhut gemonteerd heeft. Voor een optimale bescherming behandelt u uw blokhut aan de binnen- en buitenkant. U kunt uw blokhut behandelen door hem te impregneren met keteldrukimpregnatie, sproei-impregnatie of beits. Het is mogelijk om uw blokhut zelf te behandelen, maar wij zouden dat ook kunnen doen.

Bij Woodpro is voorbehandeling van het tuinhuis mogelijk in een transparante kleur. Er is keuze uit vier transparante kleuren.   Woodpro - gebeitst geleverd mogelijk

Hout Woodpro

Het hout dat wij gebruiken voor blokhutten, veranda’s en garages is hout van hoogwaardige kwaliteit. Het teruggedroogd vurenhout is afkomstig uit noordelijk gelegen landen met een koud klimaat. De bomen groeien langzamer door het koude klimaat en door de langzame groei ontstaat er een fijnere jaarring, wat zorgt voor een gelijkmatige en sterke structuur van het vurenhout. Het hout wordt in droogkamers teruggedroogd tot 14-16%. Dit zorgt ervoor dat het kromtrekken tot het minimum wordt beperkt. Doordat wij ons hout zelf op maat maken, passen de houtdelen tot op de millimeter precies in elkaar. We produceren hoekverbindingen met een hoge wind- en waterdichtheid, voor zowel blokhutten en garages.

Bij Woodpro wordt gebruikt gemaakt van 1e klas houtkwaliteit. Het hout is teruggedroogd tot 14 - 16%   Woodpro - gelamineerd hout dat niet krom trekt is standaard inbegrepen   Woodpro wind- en waterdichte hoekverbinding. Het blokhut-systeem wordt gekenmerkt door overlappende hoekverbindingen.

Bouw uw eigen bouwhuis

Bent u van plan om uw eigen blokhut te bouwen? Bij Woodpro is het mogelijk om uw eigen blokhut te ontwerpen. Geheel naar eigen wens, in onze 3D-Configurator kunt u uw eigen blokhut samenstellen. U kunt de wanddikte, het soort dak, de soorten deuren en ramen, het soort behandeling en nog een aantal diverse opties kiezen. De diverse opties zijn het soort beslag aan uw deuren, of u een binnenvloer of zolder wilt etc. Zodra u uw ideale blokhut heeft ontworpen en besteld, krijgt u uw blokhut binnen enkele weken binnen en kunt u uw eigen blokhut opbouwen. Het scheelt erg veel tijd!

Delen:
Om Woodpro goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.