Welke deur voor uw blokhut?

Heeft u gekozen voor een blokhut? En weet u al welke deuren en ramen u kiest? Als het gaat om de deur in een blokhut zijn er meer mogelijkheden dan u misschien in eerste instantie denkt. Bij Woodpro bieden wij een breed assortiment aan ramen en deuren aan. Wat ons onderscheid van andere merken is de kwaliteit. Onze deuren en ramen zijn steviger dan de gemiddelde deuren en ramen in een tuinhuis. Al onze deuren en ramen worden standaard geleverd met dubbelglas en driepuntssluitingen. Dit alles zonder extra kosten. Heeft u gekozen voor een blokhut in een andere kleur? Geen probleem, wij kunnen ook de deur van de blokhut of de ramen in verschillende kleuren beitsen. Volledig naar uw eigen wensen en smaken.

Woodpro heeft een groot assortiment aan tuinhuis deuren en ramen

Kwaliteit van de deur

Om kromtrekken van de deur te voorkomen lamineren wij het hout van onze deuren. Verder bevatten de deuren afwateringssleuven. Standaard bevatten de deuren driepuntssluitingen met SKG keurmerk. Dit zorgt ervoor dat uw tuinhuis optimaal is beschermd tegen inbraak. Bovendien bevatten de deuren een aluminium slijtstrip om de dorpel te beschermen tegen beschadigingen. Alle deuren worden linksdraaiend geleverd. Rechtsdraaiende deuren zijn uiteraard mogelijk, zonder extra kosten.

Meer informatie over de deuren?

Verdere details over onze ramen en deuren kunt u op onze informatiepagina vinden. Wilt u de deuren in het echt bekijken? Bezoek dan een dealer bij u in de buurt. Deze hebben meerdere showmodellen zodat u de kwaliteit van dichtbij kunt bekijken.

Delen:
Om Woodpro goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.