Maten garage

Het uitzoeken van een houten garage die aan uw wensen voldoet, kan soms moeilijk zijn. U heeft veel keuze, maar u kunt niet altijd de maten van de garage aanpassen. Als u een garage wilt die past op uw grond en de grens niet overschrijdt, dan zult u goed moeten letten op de maten van de garage. Bij Lugarde is het mogelijk om garages op maat te ontwerpen, of te laten ontwerpen. Naast de maten van de garage, zijn het type garagedeuren ook van belang.

Type garagedeuren

Er zijn verschillende type garagedeuren. Elk met hun eigen voordelen. Evenals de maten van de garage zijn de garagedeuren ook belangrijk bij de keus voor een houten garage. Bij Woodpro kunt u kiezen tussen verschillende modellen deuren: enkele deuren, dubbele deuren en garagedeuren.
Indien u een auto wilt plaatsen in uw garage moeten de maten van uw garage over het algemeen groter zijn dan wanneer u dit niet doet. Let daarbij ook op de maten van de deuren van de garage. Als u een auto in uw garage wilt, dan moet u kiezen voor garagedeuren. Deze deur is groot genoeg om een auto doorheen te rijden.

Garage op maat

Weet u niet precies hoe groot u de maten van de garage wilt of moet maken? Dan kunt u er ook voor kiezen om contact op te nemen met onze dealers. De dealers van Woodpro zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van garages. Zij helpen u graag met het vinden van de juiste maten van uw garage en de rest van het ontwerp! Neem contact op, of neem een kijkje in ons assortiment. Met Woodpro kiest u voor de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

maten garage

Delen:
Om Woodpro goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.