Modern tuinhuis

Een modern tuinhuisje, een heleboel mensen denken dan meteen aan het klassieke kleine huisje in de achtertuin. Hierin staan bijvoorbeeld de tuinstoelen, een aantal fietsen of een extra ijskast. Maar dit beeld is sterk verouderd. Een tuinhuis is tegenwoordig zoveel meer dan een simpele opbergruimte. Bij Woodpro maken we al 40 jaar tuinhuizen, en zijn de laatste jaren veel bezig met het moderniseren hiervan. U hoeft natuurlijk niet uit een model van ons te kiezen, ontwerp bijvoorbeeld uw eigen tuinhuis in de 3D-configurator! Lees snel verder voor meer uitleg.

Het ontwerpen van uw moderne tuinhuis

Het ontwerpen van uw eigen moderne tuinhuis gaat heel makkelijk met onze 3D-configurator. Met deze configurator kunt u uw eigen tuinhuis helemaal zelf opbouwen. U bepaald dus zelf waar de wanden komen, hoeveel ramen en hoeveel deuren u wilt. Welk dak soort en of u uw huisje wilt laten voorbehandelen door Woodpro. Het fijne aan deze tool is dat u een, zoals de naam al aangeeft, een 3D voorbeeld ziet van uw toekomstige huisje. U kunt uw ontwerp tussentijds opslaan, en later afmaken. Stuurt u uw ontwerp naar ons op, dan neemt de dichtstbijzijnde dealer vrijblijvend contact met u op om uw ontwerp door te spreken.

  28006 is een kleine blokhut met een platdak

Het bouwsysteem van uw tuinhuis

Bij Woodpro werken we met één soort bouwsysteem, namelijk het Blokhut-systeem. U kunt dit systeem herkennen aan de overlappende hoekverbindingen. Dit bouw systeem zorgt voor een klassieke en landelijke uitstraling, maar dit betekent niet dat uw tuinhuis ook deze uitstraling krijgt. De messing- en groefbalken passen perfect in elkaar. De hoekverbindingen zijn wind en waterdicht. Alle tuinhuisjes worden gemaakt met diamantkoppen en u kunt kiezen uit een wanddikte van 28 of 44 mm. Hieronder ziet u een paar voorbeelden van moderne tuinhuisjes gebouwd met het blokhut-systeem.

Wat geeft het de moderne look?

Vooral het eerste, grijze, huisje op de foto heeft een zeer moderne uitstraling. Dit komt voornamelijk door de dichte deur zonder raam. Ook de kleur en de rechte wanden helpen hier aan mee. In andere gevallen, als u het tuinhuisje niet als opslag gebruikt, geven glasschuifwanden een erg moderne afwerking. Het oogt dan niet alleen ruimtelijk, maar het zorgt ook voor veel natuurlijk licht in uw tuinhuis.

De afwerking van uw moderne tuinhuis

Om het tuinhuisje zo modern mogelijk af te werken is het belangrijk dat u het huisje goed behandeld. Met de juiste behandeling beschermt u het huisje optimaal en geniet u langer van uw tuinhuis. Laat u het huisje door Woodpro behandelen kunt u kiezen uit vijf verschillende kleuren impregnatie: transparant grafiet grijs, transparant bruin, transparant lichtgrijs, transparant wit en kleurloos.

Meer informatie over de configurator

Wilt u liever eerst nog wat meer lezen over de configurator en hoe het in zijn werk gaat? Op deze pagina kunt u elke stap volledig uitgelegd doorlezen. Zo weet u zeker dat u het huisje precies naar uw wens kunt ontwerpen. Leest u dit artikel op uw telefoon, schakel dan even over naar een laptop of desktop om de configurator op te starten. De configurator werkt in Chrome en Firefox.

Delen:
Om Woodpro goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.