Veranda ontwerpen

Een houten veranda ontwerpen, wie wil dat nou niet? Een houten veranda is een verlengstuk voor uw huis. Denk aan een heerlijke barbecue in de zomer met uw gezin. De perfecte plek om tot rust te komen en te kunnen genieten. Wanneer u aan het nadenken bent om tot de aanschaf van een veranda over te gaan bent u bij Woodpro aan het juiste adres! Een veranda wordt tegenwoordig door velen op veel verschillende manieren gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een tweede woonkamer aan uw huis. Een ander veel voorkomend voorbeeld is uw veranda als terras plek voor de lente en zomer. Een plek waar u kunt genieten van het begin van de zomer of juist het einde ervan. Waar moet u nou nog meer aan denken als u twijfelt aan de aanschaf van uw eigen veranda? We bespreken het hieronder!

Het eindresultaat

Uw overkapping op maat kan er als volgt uit komen te zien:

Woodpro veranda VV5 met piramidedak en zwarte dakshingles en één wand. Woodpro veranda VV4 met een piramidedak en drie wanden in de kleur wit. Woodpro veranda VV2 VSV02 van Woodpro is een veranda met twee open en twee gesloten wanden. In de gesloten wanden zitten ramen. AE25 van Woodpro is een rechthoekige aanbouwveranda met een zadeldak. Aan de voor- en zijkanten zitten witte spijlen hekjes VV11 van Woodpro is een witte veranda met een plat dak. De vele palen, sokkels en balustrades zijn de eyecatcher van deze veranda.

De vele opties bij Woodpro

Een eigen veranda ontwerpen is één van de opties waar u voor zou kunnen gaan bij Woodpro. Wanneer u denkt aan zelf veranda ontwerpen moet u met een aantal feiten rekening houden. Een 3D veranda ontwerpen is namelijk nog niet zo makkelijk. Er zijn obstakels waar u rekening mee zou moeten houden. Denk bijvoorbeeld aan eventuele vergunningen. In veel gevallen is dit helemaal niet nodig maar stelt u voor dat het dit keer bij u wel zo is. Wanneer u uw eigen veranda wilt ontwerpen met onze 3D-configurator wordt u door middel van een aantal simpele stappen naar uw eigen 3d ontwerp geleid. De stappen worden hieronder eenvoudig uitgelegd.

In het begin van uw eigen veranda ontwerpen wordt u gevraagd om een bestaand of een eigen sjabloon te kiezen. Zo kunt u verschillende opties zien en kunt u uiteindelijk een passende keuze maken wanneer u begint met uw eigen veranda ontwerpen. De tweede keuze waar u voor komt te staan is de keuze voor wanddikte. U kunt hier twee verschillende keuzes maken namelijk die van 28 mm en die van 44 mm. Ook kunt u hier een keuze gaan maken of u interesse heeft in wandverhoging. Bijvoorbeeld wanneer u er iets heel hoogs in wilt gaan stallen zoals een warmtelamp. Nadat u deze keuze gemaakt hebt bent u bij het veranda ontwerpen, aangekomen bij het dak. Wilt u een plat dak of toch een zadeldak? De keuze die nu volgt is ook een lastige namelijk de keuze voor het type ramen en deuren. Een eigen veranda ontwerpen is ook vaak de keuze wanneer u naar de ramen en deuren begint te kijken. Doordat er zoveel verschillende opties zijn is het veel interessanter om aan een eigen veranda ontwerpen te denken dan een bestaande te gaan kopen. De laatste optie waar u voor komt te staan is het soort behandeling u wilt. Denk aan de behandeling aan de plekken waar u na installatie niet meer bij kunt.

Er zijn genoeg opties als u aan het denken bent aan uw eigen veranda ontwerpen. Kijk gerust op onze site of neem contact met ons op en dan kunnen we samen alle opties bespreken.

Delen:
Om Woodpro goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.