Veranda stijl

Wilt u graag uw eigen veranda stijl zien in uw tuin? Een veranda in uw tuin die precies bij uw wensen past, maakt uw tuin helemaal af! Een houten veranda wordt tegenwoordig veel gebruikt als extra leefruimte, hobbyruimte of als locatie om zomerse feesten in te houden. U kunt onder een veranda heerlijk genieten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de uv-straling, wind of regen. Geniet heerlijk van uw ontbijt, lunch of diner vanuit uw veranda in eigen stijl. Wilt u lekker borrelen met vrienden? Ook daar is de veranda uitermate geschikt voor!

Voordat u een veranda gaat bouwen, neemt u over het algemeen eerst bepaalde beslissingen over het design en de locatie in uw tuin. Beslissingen gaan bijvoorbeeld over de veranda stijl die u terug wilt zien. Daarnaast bestaan er ook nog verschillende modellen veranda’s. Gaat u voor de vrijstaande veranda, of voor de aanbouwveranda? Mogelijkheden zijn er genoeg! Daarnaast wilt u natuurlijk ook dat de veranda stijl in uw tuin past. Wist u al dat u uw veranda op maat kunt maken in onze 3D-configurator? U Welke stijl wilt u uitstralen met uw houten veranda?

Een houten veranda

Als u online gaat zoeken naar veranda’s, dan zult u zien dat er veranda’s worden gebouwd van verschillende soorten materialen. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen, en ook zijn eigen stijl. Welke veranda stijl wilt u? Gaat u voor Landelijk, klassiek, Frans, Engels of een veranda in Ibiza stijl? Woodpro is een producent van houten veranda’s. Met een houten veranda kunt u verschillende stijlen creëren voor uw veranda. Hout is een materiaal dat heel veelzijdig ingezet kan worden, en ingezet kan worden om verschillende stijlen te creëren.

De veranda’s van Woodpro zijn gemaakt van kwaliteitshout uit de noordelijke delen van Europa. Deze noordelijke delen hebben een koud klimaat, waardoor de bomen relatief langzamer groeien. Hierdoor komen de jaarringen dichter op elkaar te staan, waardoor het hout een stevige structuur heeft. Dit zorgt ervoor dat het hout van kwalitatief goede kwaliteit is, en dat wilt u natuurlijk voor uw veranda stijl. Wij willen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw veranda.

Woodpro-300x283 WoodPro2018_Website_26010

Verschillende stijlen veranda

Elke veranda kan dus een andere stijl hebben. Naast ons diverse assortiment veranda’s kunt u ook uw eigen veranda stijl ontwerpen in onze 3D-configurator. Daar leggen wij u straks meer over uit. Weet u nog niet welke stijl u in uw tuin wilt hebben staan? U kunt de volgende veranda stijl eventueel creëren met uw houten veranda:

  • Klassieke stijl
  • Moderne stijl
  • Landelijke stijl

Natuurlijk kunt u ook een andere veranda stijl creëren onder uw houten veranda. Met aankleding en decoratie kunt u totaal een andere aanblik van uw veranda creëren en zo uw volledige eigen stijl ontwikkelen.

De klassieke veranda stijl

De klassieke veranda stijl sluit naadloos aan op authentieke woningen en woningen uit de jaren ’30. Deze stijl maakt de complete ambiance van uw woning helemaal af. U kunt langer genieten van de gezonde buiten lucht in het voor- en na seizoen. Heeft u het nog te koud? Dan plaatst u een heater onder uw veranda, zodat u ook in de iets koudere dagen kunt genieten van uw prachtige tuin.

De moderne veranda stijl

De moderne veranda stijl past perfect bij woningen met een strakke look. Een moderne veranda heeft ook strakke hoeken, en u kunt de veranda gaan beitsen en verven, zodat hij nog beter bij uw woning past. Denk bijvoorbeeld aan de kleurencombinatie wit/grijs of zwart/wit. Hiermee kunt u een modern effect geven aan uw veranda, zodat deze veranda stijl perfect bij uw moderne huis past.

Een moderne veranda zorgt er daarnaast ook voor dat uw woning lichter en ruimer is. Natuurlijk hoeft u niet per se een moderne veranda te plaatsen bij uw moderne woning. Een moderne, strakke veranda stijl kan ook een extra boost geven aan bijvoorbeeld een woning uit de jaren ’30 die u renoveert.

De landelijke veranda stijl

De landelijke veranda stijl heeft een stoere, robuuste uitstraling en is volledig ontdaan van overbodige franjes. U herkent de landelijke veranda door de ruwe eenvoud. Over het algemeen hebben de veranda’s in deze stijl een natuurlijke houtkleur, of is er een houtbehandelmethode gebruikt die de veranda een natuurlijke look geeft. Met deze landelijke veranda stijl kiest u voor warmte, gezelligheid en een stoere uitstraling.

Deze veranda stijl is een echte blikvanger en trekt echt de aandacht in uw tuin. Het creëert een gevoel van veiligheid. Deze veranda is zeker ook geschikt voor vele uren barbecueën, feestjes en borrels met vrienden en familie. Wilt u graag een veranda met een tijdloze uitstraling die bij veel huisstijlen past? Kies dan voor een veranda met een landelijke uitstraling!

Uw eigen veranda design

Met het samenstellen van uw veranda kunt u al op voorhand bepalen wat voor soort uitstraling u uw veranda wilt geven. U kunt uw eigen stijl gaan creëren. Met onze 3D-configurator kunt u een veranda zelf vrijblijvend aanpassen. U kunt onder andere kiezen uit verschillende soorten ramen, deuren en kleuren. Daarnaast kunt u ook gemakkelijk de afmetingen aanpassen, zodat hij perfect bij uw woning past. U kunt uw ontwerp van alle kanten bekijken in 3D. Zo kunt u zich een goed beeld vormen hoe uw veranda eruit komt te zien en of het de veranda stijl is die bij u past. Wilt u ook uw eigen veranda stijl ontwerpen? Neem nu een kijkje in onze 3D-configurator, of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Delen:
Om Woodpro goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.