Uw eigen veranda bouwen

U bent net verhuist en bent druk bezig om alles zo mooi en strak mogelijk te krijgen. Zo bent u ook druk om de tuin op orde te krijgen maar ziet u dat er ook nog geen overkapping of veranda is waar u onder kunt zitten. Het zou het mooist zijn als dit ook voor elkaar zou zijn voordat de eerste familieleden en vrienden op housewarming komen. U kunt bij Woodpro veel verschillende veranda’s of overkappingen uitzoeken. Om tot een perfect ontwerp te komen kunt u eveneens een eigen ontwerp creëren via onze 3D-configurator. U kunt dan gaan kiezen om de veranda te laten plaatsen door één van onze dealers of om het zelf te gaan doen. Beide opties hebben voor en nadelen. Het zelf maken van een veranda gaat namelijk veel tijd kosten en dan zult u dus uw housewarming uit moeten stellen. Het voordeel van zelf bouwen is dat het kosten bespaart omdat er niemand ingehuurd hoeft te worden die de veranda zou komen maken.

Regels waar u rekening mee moet houden

U kunt natuurlijk niet zomaar met de bouw van uw veranda of overkapping beginnen. Er zijn een heel aantal regels en feiten waar u rekening mee moet houden. Het kan namelijk zo zijn dat er een vergunning aangevraagd moet worden voor de aanbouw van een veranda. Vaak is dit echter niet nodig voor een veranda maar om het zeker te weten kunt u er het best maar wel zeker van zijn. Er zijn twee regels waar rekening mee moet worden gehouden. De eerste regel is dat de veranda in het achtererfgebied moet staan. Dit geldt voor zowel aanbouw als uitbouw. Bij de tweede regel moet er rekening gehouden worden met de hoogt van uw veranda. Deze mag namelijk niet hoger dan 5 meter zijn. Wanneer u overal aan voldoet weet u in ieder geval zeker dat er niks mis kan gaan met de aanbouw van uw veranda.

Waar moet u op letten

U kunt starten met de bouw van uw veranda of overkapping nadat u weet dat u alle vergunningen hebt die nodig zijn en uw pakket geleverd is. Iets waar u nog wel goed op moet letten is welk soort hout er gebruikt wordt voor de aanbouw van je veranda. De kwaliteit moet natuurlijk heel hoog zijn zodat er geen problemen ontstaan in de toekomst. Het hout van Woodpro komt uit de meest noord gelegen landen van Europa. Hier heerst een koud klimaat waardoor het hout een betere kwaliteit krijgt.

Bij Woodpro op maat laten maken

Bij Woodpro kunt u ook een eigen veranda of overkapping op maat maken. Dit kan door middel van onze 3D-configurator. Deze configurator leidt u met eenvoudige stappen naar het gewenste ontwerp. Met al meer dan 40 jaar ervaring gaat u er bij Woodpro wel uit komen!

Woodpro-button 3D-configurator. Wanneer iemand op deze button klikt, komt diegene bij de 3D-configurator terecht.

Delen:
Om Woodpro goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.