Woodpro

Goedkope blokhutten

U heeft altijd al een blokhut in uw tuin gewild, maar u vindt de blokhutten die u kunt vinden al snel te duur? Dan bent u bij Woodpro aan het goede adres. Wij kunnen voor u een blokhut goedkoop aanbieden. Doordat wij alles zelf in productie hebben kunt u bij ons een goedkope blokhut kopen met een goede kwaliteit. Droomt u van een plek voor uzelf, extra opbergruimte of werkt u vanuit huis en heeft u een extra kantoorruimte nodig waar u ongestoord aan het werk kan? Er zijn vele mogelijkheden.

Goedkope blokhut

Bij Woodpro hebben wij verschillende blokhutten die goedkoop zijn, kijkt u op onze site voor de standaard blokhutten of bouw je eigen blokhut met onze 3D configurator. Met de configurator kunt u uw eigen blokhut bouwen met alle wensen die u heeft. Allereerst is het belangrijk dat u bedenkt waarvoor u de blokhut wil gebruiken. Vanaf daar gaat u de blokhut opbouwen. U kunt de maten aanpassen zodat het perfect past in uw tuin.

Tevens kunt u bij ons een blokhut met een veranda goedkoop kopen. Door een veranda aan uw blokhut toe te voegen creëert u en mooie zitplek om uit de zon te genieten van de hete zomerdagen of wanneer er iets regen valt lekker droog te zitten. Door een heater te plaatsen kunt u ook in het voorjaar of in het najaar langer genieten van uw blokhut. Zo creëert u in uw eigen tuin een heerlijk vakantiegevoel.

Kwaliteit

Woodpro vindt het erg belangrijk dat u de beste kwaliteit voor de beste prijs krijgt. Daarom hebben wij alles zelf in handen. Van het planten van een boom tot het plaatsen van uw blokhut, wij hebben alles zelf in de hand. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit garanderen en zodat u goedkoop een houten blokhut kan kopen.

Ons hout komt van bomen die in het noorden van Europa groeien. In noord Europa heerst er een kouder klimaat, doordat het klimaat lager ligt dan in Nederland groeit de boom langzamer. Door de langzame groei krijgen de bomen fijne jaarringen, fijne jaarringen geeft dat het hout stabieler en duurzamer is. U kunt bij ons een blokhut kopen die goedkoop is maar ook duurzaam.

Design je eigen blokhut goedkoop

Zoals we al eerder hebben aangeven kunt u uw eigen blokhut op maat ontwerpen. In onze 3D configurator bouwt u uw blokhut, zoals hij het best bij u past. Wanneer u bezig bent kunt u gelijk zien wat de prijs voor uw blokhut is, hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan. U kunt kiezen welke extra’s u wel of niet wil om de blokhut voor u zo goedkoop mogelijk te houden. Wilt u het gehele jaar gebruik maken van uw blokhut, denkt u dan aan om uw blokhut te isoleren? U kunt kiezen voor dak-, muur, vloer of gehele isolatie. Zo blijft uw blokhut het hele jaar lekker warm van binnen. Bekijk ook eens onze goedkope tuinhuisjes.

Wilt u meer weten over onze blokhutten of heeft u na aanleiding nog vragen neem gerust contact op met een dealer bij u in de buurt.

Om Woodpro goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.