Woodpro

Goedkope blokhut

Doordat wij alles zelf in productie hebben kunt u bij ons een goedkope blokhut kopen met een goede kwaliteit. Droomt u van een plek voor uzelf, extra opbergruimte of werkt u vanuit huis en heeft u een extra kantoorruimte nodig waar u ongestoord aan het werk kan? Er zijn vele mogelijkheden. Bekijk ons aanbod van goedkope blokhutten.

Goedkope blokhutten van Woodpro

Bij Woodpro hebben wij verschillende blokhutten die goedkoop zijn, kijkt u op onze site voor de standaard blokhutten of bouw je eigen blokhut met onze 3D configurator. Met de configurator kunt u uw eigen blokhut bouwen met alle wensen die u heeft.

Allereerst is het belangrijk dat u bedenkt waarvoor u de blokhut wil gebruiken. Vanaf daar gaat u de blokhut opbouwen. U kunt de maten aanpassen zodat het perfect past in uw tuin.

Tevens kunt u bij ons een blokhut met een veranda goedkoop kopen. Door een veranda aan uw blokhut toe te voegen creëert u en mooie zitplek om uit de zon te genieten van de hete zomerdagen of wanneer er iets regen valt lekker droog te zitten. Door een heater te plaatsen kunt u ook in het voorjaar of in het najaar langer genieten van uw blokhut. Zo creëert u in uw eigen tuin een heerlijk vakantiegevoel.

Kwaliteit van onze goedkope blokhutten

Woodpro vindt het erg belangrijk dat u de beste kwaliteit voor de beste prijs krijgt. Daarom hebben wij alles zelf in handen. Van het planten van een boom tot het plaatsen van blokhutten, wij hebben alles zelf in de hand. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit garanderen en zodat u goedkoop een houten blokhut kan kopen.

Ons hout komt van bomen die in het noorden van Europa groeien. In noord Europa heerst er een kouder klimaat, doordat het klimaat lager ligt dan in Nederland groeit de boom langzamer. Door de langzame groei krijgen de bomen fijne jaarringen, fijne jaarringen geeft dat het hout stabieler en duurzamer is. U kunt bij ons een blokhut kopen die goedkoop is maar ook duurzaam.

Design je eigen blokhut goedkoop

Zoals we al eerder hebben aangeven kunt u uw eigen blokhut op maat ontwerpen. In onze 3D configurator bouwt u uw blokhut, zoals hij het best bij u past.

Wanneer u bezig bent kunt u gelijk zien wat de prijs voor uw blokhut is, hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan. U kunt kiezen welke extra’s u wel of niet wil om de blokhut voor u zo goedkoop mogelijk te houden.

Wilt u het gehele jaar gebruik maken van uw blokhut, denkt u dan aan om uw blokhut te isoleren? U kunt kiezen voor dak-, muur, vloer of gehele isolatie. Zo blijft uw blokhut het hele jaar lekker warm van binnen. Bekijk ook eens onze goedkope tuinhuisjes.

Wilt u meer weten over onze goedkope blokhutten of heeft u na aanleiding nog vragen neem gerust contact op met een dealer bij u in de buurt.

Veelgestelde vragen

De gemiddelde kosten van een goedkope blokhut kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte, het materiaal en de extra functies. Over het algemeen kunnen we bij Woodpro echter een schatting geven op basis van de prijsrange van het beschikbare assortiment.

In dit geval varieert de prijs van de goedkoopste blokhut in het assortiment van € 1521,50 tot de duurste blokhut van € 4517. Dit betekent dat de gemiddelde kosten van een goedkope blokhut ergens tussen deze twee uitersten zullen liggen.

Het is belangrijk op te merken dat de prijs van een blokhut niet alleen afhangt van de initiële aanschafkosten, maar ook van andere aspecten zoals eventuele extra opties, levering en montage. Het is dus verstandig om rekening te houden met het volledige kostenplaatje bij het bepalen van het budget voor een goedkope blokhut.

Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs als u meer vragen heeft over de prijs. 

De meest gewilde blokhutten in het assortiment zijn de types 26501, 28002 en 28003. Deze blokhutten vallen binnen een prijsklasse van € 3200 tot € 4200.

Deze specifieke modellen hebben de voorkeur vanwege hun aantrekkelijke ontwerp, functionaliteit en betaalbaarheid. Ze bieden een goede balans tussen kwaliteit en prijs, waardoor ze populair zijn bij klanten die op zoek zijn naar een goedkope blokhut van hoge kwaliteit.

Het is altijd raadzaam om de specificaties en kenmerken van deze populaire modellen te bekijken om te bepalen of ze daadwerlijk passen bij uw  individuele behoeften en voorkeuren.