Woodpro
Modern tuinhuis

Modern tuinhuis

Terug

Een modern tuinhuisje, een heleboel mensen denken dan meteen aan het klassieke kleine huisje in de achtertuin. Hierin staan bijvoorbeeld de tuinstoelen, een aantal fietsen of een extra ijskast. Maar dit beeld is sterk verouderd. Een tuinhuis is tegenwoordig zoveel meer dan een simpele opbergruimte. Bij Woodpro maken we al 40 jaar tuinhuizen, en zijn de laatste jaren veel bezig met het moderniseren hiervan. U hoeft natuurlijk niet uit een model van ons te kiezen, ontwerp bijvoorbeeld uw eigen tuinhuis modern in de 3D-configurator!

Lees snel verder voor meer uitleg.

Het ontwerpen van uw moderne tuinhuis

Het ontwerpen van uw eigen moderne tuinhuis gaat heel makkelijk met onze 3D-configurator. Met deze configurator kunt u uw eigen tuinhuis op maat ontwerpen. U bepaald dus zelf waar de wanden komen, hoeveel ramen en hoeveel deuren u wilt. Welk dak soort en of u uw huisje wilt laten voorbehandelen door Woodpro. Het fijne aan deze tool is dat u een, zoals de naam al aangeeft, een 3D voorbeeld ziet van uw toekomstige huisje. U kunt uw ontwerp tussentijds opslaan en later afmaken.

Stuurt u uw ontwerp naar ons op, dan neemt de dichtstbijzijnde dealer vrijblijvend contact met u op om uw ontwerp door te spreken.

   

Het bouwsysteem van uw tuinhuis

Bij Woodpro werken we met één soort bouwsysteem, namelijk het Blokhut-systeem. U kunt dit systeem herkennen aan de overlappende hoekverbindingen. Dit bouw systeem zorgt voor een klassieke en landelijke uitstraling, maar dit betekent niet dat uw tuinhuis ook deze uitstraling krijgt. De messing- en groefbalken passen perfect in elkaar. De hoekverbindingen zijn wind en waterdicht.

Alle tuinhuisjes worden gemaakt met diamantkoppen en u kunt kiezen uit een wanddikte van 28 of 44 mm. Hieronder ziet u een paar voorbeelden van moderne tuinhuisjes gebouwd met het blokhut-systeem.

De afwerking van uw moderne tuinhuis

Om het tuinhuisje zo modern mogelijk af te werken is het belangrijk dat u het huisje goed behandeld. Met de juiste behandeling beschermt u het huisje optimaal en geniet u langer van uw tuinhuis. Laat u het huisje door Woodpro behandelen, dan kunt u kiezen uit vijf verschillende kleuren impregnatie: transparant grafiet grijs, transparant bruin, transparant lichtgrijs, transparant wit en kleurloos.