Woodpro

Kleine overkapping

Een kleine overkapping kan een fijne toevoeging zijn aan uw tuin. In een kleine tuin is vaak niet heel veel plek voor een tuinhuis of blokhut, dus dan kan een kleine overkapping tuin een perfecte uitkomst bieden. U zit altijd droog en uit de wind, en in de zomer kunt u ook nog eens in de schaduw zitten. U kunt op deze manier van alle seizoenen genieten terwijl u onder uw eigen veranda zit. Bent u nog op zoek naar een fijne, maar kleine overkapping voor in uw tuin? Zoek dan niet verder, kies uit onze standaard producten, of ontwerp uw eigen veranda in onze 3D-configurator.

Een geschikte overkapping voor een kleine tuin

Woodpro heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en leveren van tuinhuizen, blokhutten en overkappingen. Het volledige productieproces is in eigen handen, hierdoor kunnen wij onze kwaliteit goed waarborgen en volledig inspelen op uw specifieke wensen. Wij bieden mede hierdoor ook een uitmuntende prijs-kwaliteit verhouding, mét 5 jaar garantie!

Overkapping in kleine tuin

Een kleine tuin overkapping is volledig op maat te maken. Hierom staan wij ook bekend, ons maatwerk is mogelijk voor alle groottes en breedtes. Wilt u dus een kleine overkapping aan huis, waar u eigenlijk alleen in de zomermaanden van wilt genieten, is dat dus mogelijk! Wij leveren ook vaak een kleine overkapping aan schuur over de hele breedte van de tuin, om optimaal gebruik te maken van de ruimte. Dat laatste is vaak het belangrijkste, het optimaal gebruik maken van de ruimte in de tuin. Een vrijstaande kleine veranda is dan ook op elke plek in de tuin neer te zetten.

U hoeft geen rekening te houden met afmeting van een huis, zoals bij een overkapping aan huis. Ook heeft een kleine overkapping vaak een plat dak. Zo wordt er geen uitzicht belemmerd vanuit de bovenste kamers in het huis, maar ook vanuit de tuin wordt er een stuk minder uitzicht weggenomen, dan bij een zadeldak.

Kleine overkapping maken

Een overkapping klein van Woodpro is altijd geproduceerd van eersteklas vurenhout. Dit hout komt uit Noord-Europese landen, waar een kouder klimaat is. De koude temperaturen zorgen ervoor dat het hout jaarringen heeft die dichter op elkaar zijn gegroeid. Dit betekent dat het hout stabieler en duurzamer is. Het vurenhout is van hoogwaardige kwaliteit, dit kunnen wij garanderen want u krijgt bij ons 5 jaar garantie. 

Uw kleine overkapping op maat

U kunt bij ons ook uw eigen overkapping op maat voor in uw kleine tuin ontwerpen. Op onze website kunt u de 3D-configurator vinden. Hierin ontwerpt u in zes simpele stappen uw eigen wensen in een veranda voor in uw kleine tuin. Zodra u uw design af heeft, kunt u deze naar een van onze dealers laten sturen. De dichtstbijzijnde dealer zal dan contact met u opnemen voor de vervolgstappen!