Woodpro

Houten tuinschuur

Een tuinschuur is vaak een plek om uw tuingereedschap of tuinmeubelen op te bergen, maar het is ook een goede aanvulling op uw tuin. U kunt namelijk niet alleen het houten schuurtje gebruiken om uw spullen in te stallen, maar ook als recreatieplek voor uzelf, samen met vrienden en familie. Een houten schuurtje voor in de tuin gaat lang mee en biedt voldoende ruimte om het te gebruiken voor verschillende doeleinden. Indien u een houten schuur op maat zoekt, dan bent u bij Woodpro op het juiste adres!

Een schuur voor in de tuin van Woodpro

Bij Woodpro zijn wij al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Woodpro produceert blokhutten, tuinhuizen, overkappingen en garages. We bieden een breed scala aan ontwerpen en maten, maar hebben ook de flexibiliteit om aan uw individuele behoeften te voldoen. Woodpro biedt namelijk zowel standaard, als op maat gemaakte producten. Zo vindt u bij Woodpro de mooiste schuurtjes voor in de tuin.

De houten tuinschuren van Woodpro zijn van de beste kwaliteit en beschikbaar tegen een betaalbare prijs. Het bieden van een hoogwaardige service staat bij Woodpro hoog in het vaandel. Ook krijgt u een garantie van vijf jaar op producten van Woodpro voor fabricage- en of constructiefouten. U kunt jarenlang genieten van een mooie schuur in de tuin.

Het bouwsysteem

Heeft u een houten schuur met veranda gekocht? De houten tuinschuren van Woodpro zijn eenvoudig te monteren! Woodpro vindt ontwerp belangrijk en daarop heeft Woodpro het beste constructiesysteem. Wist u dat we geen schroeven en spijkers gebruiken om onze gebouwen bij elkaar te houden? Ons blokhutconstructiesysteem heeft overlappende hoekverbindingen die uitstekende wind- en waterbestendigheid bieden. Hierdoor kunnen we het hout op natuurlijke wijze laten bewegen.

Een tuinschuurtje met overkapping

Heeft u een grotere tuin? Dan kunt u ook kiezen voor een houten tuinschuur met overkapping of een tuinhuisje met luifel. Met een houten overkapping in uw tuin kunt u altijd het hele jaar door droog genieten van uw tuin! Gedurende de zomer kunt u een heerlijke loungeplek creëren met genoeg schaduw, zodat u niet verbrand in de zon. Geniet van heerlijke zwoele zomeravonden onder uw houten overkapping met vrienden en familie, met een hapje en een drankje. Ziet u zichzelf al zitten, in uw tuinhuis met schuurtje?

Uw houten tuinschuurtje beschermen

Als u een tuinschuur hout aanschaft – met of zonder houten overkapping – dan wilt u natuurlijk zo lang mogelijk profiteren van deze aanschaf. We raden u daarom aan om uw tuinberging vóór de montage te behandelen, zowel aan de binnen- en buitenkant, om te zorgen dat het hout beschermd is tegen alle weersomstandigheden. Dit kunt u zelf doen, maar dat kunnen wij ook voor u doen.

Maak uw eigen ontwerp!

Wilt u een schuur kopen? En heeft u al onze standaardmodellen bekeken? zoals de tuinschuur met overkapping of de tuinschuurtjes zonder overkapping.

Heeft u nog geen model tuinschuur kunnen vinden die bij uw wensen en eisen past? Dat is geen probleem! U kunt nog steeds bij Woodpro slagen! Wist u al dat wij een 3D-configurator hebben waarmee u uw eigen ontwerp kunt maken? Met onze 3D-configurator kunt u stapsgewijs uw eigen houten berging tuin ontwerpen!

Natuurlijk kunt u ook een maatwerkofferte bij ons aanvragen. Woodpro is een ‘pro’ als het gaat om maatwerk. Wilt u een vrijblijvend ontwerp op maat? Vul dan het formulier in en stuur het op. Wij zullen uw aanvraag doorsturen naar uw dichtstbijzijnde dealer. Hij zal dan contact opnemen om te bespreken hoe hij kan helpen.

Veelgestelde vragen

De kosten van een tuinschuurtje kunnen sterk variëren op basis van de grootte, materialen, kwaliteit en extra functies. Over het algemeen beginnen de prijzen voor kleine eenvoudige schuurtjes in de tuin bij ongeveer €200 tot €500. Grotere en meer luxe schuurtjes kunnen echter aanzienlijk duurder zijn, variërend van €1.000 tot enkele duizenden euro’s. Het is belangrijk om offertes te vergelijken bij verschillende leveranciers en de specificaties te overwegen om de exacte prijs te bepalen die past bij jouw behoeften en budget.