Woodpro

Blokhut

Iedere tuin heeft eigenlijk een houten blokhut nodig. U kunt hem bijvoorbeeld gebruiken als opslagruimte voor alle tuinmeubelen en zonwering. Daarnaast is het mogelijk om een blokhut te gebruiken als een semi-garage waar alle fietsen en scooters van het gezin geparkeerd worden.

 

Het is ook een mogelijkheid de ruimte te gebruiken als werkkamer waar al het gereedschap wordt opgeslagen en waar in hartenlust alles gerepareerd kan worden. Bekijk hieronder het aanbod blokhutten van Woodpro.

Een blokhut kopen van Woodpro?

Heeft u heel veel fantasie en weet u precies wat u wilt in een blokhut? Dat is natuurlijk ook geen probleem, want bij Woodpro kunt u zelf aan de slag met onze 3D-configurator. Het is zeer gemakkelijk in gebruik. Allereerst kiest u een sjabloon van een ontwerp om mee te beginnen.

Vervolgens kunt u eenvoudig alles aanpassen en vormgeven zoals u dat wilt. Kies de ramen, deuren, kleuren, dak en stijl die perfect bij u past. Dankzij de 3D-tekening en de mogelijkheid om uw ontwerp in 360 graden te bekijken, lijkt het net alsof de blokhut recht voor u staat.

Dus waar wacht u nog op? Maak vandaag nog uw eigen, unieke ontwerp!

Blokhut met overkapping

Ongeacht of u voor één van onze standaard modellen kiest of gebruikt maakt van onze 3D-configurator, willen wij u nog ergens op wijzen. Heeft u al eens nagedacht over een aanbouw aan uw blokhut zoals een overkapping of veranda?

Wanneer u dit namelijk ook geweldig vindt voor in uw tuin is het net zo gemakkelijk (voor u en ons) om dit in één keer te bouwen. Op deze manier zullen de twee onderdelen feilloos in elkaar overlopen tot één geweldig buitenverblijf. U koopt bij Woodpro een mooi blokhut tuinhuisje!

Wilt u een voorbeeld over hoe een blokhutje van Woodpro eruit ziet met een overkapping of veranda? Neem dan eens een kijkje naar onze standaardmodellen zoals 25294, 26234 of 26453. Er zijn nog veel meer modellen te vinden op onze website. Voor een blokhut met overkapping of veranda geldt ook: Woodpro bouwt uw blokhut tuin met afwijkende maten voor de prijs van een standaard model!

Hoogwaardige kwaliteit hout

Ongeacht voor welke product u kiest, uw blokhut wordt gemaakt met het beste hout dat er is. Woodpro maakt gebruik van vurenhout met een hoogwaardige kwaliteit. Het vurenhout is afkomstig uit noordelijk gelegen landen met een koud klimaat.

Dit koude klimaat is erg belangrijk, want hierdoor groeien de bomen langzamer. Wanneer bomen langzaam groeien komen er hele fijne jaarringen tot stand. Deze fijne jaarringen zorgen vervolgens voor een gelijkmatige en sterke structuur van het vurenhout.

Een blokhut kopen bij Woodpro: de ontelbare voordelen

Bij Woodpro willen wij dat iedere klant geniet van de aankoop. Woodpro is niet voor niets al meer dan 40 jaar een expert binnen ons vakgebied en dit willen we graag zo houden. Woodpro onderscheidt zich van de rest door onze uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Wij bieden namelijk betaalbare blokhutten en goedkope blokhutten van topkwaliteit. Blokhutten kopen doet u bij Woodpro!

Maar dit is niet het enige voordeel wat Woodpro u biedt bij het kopen van een tuinhuis. Woodpro heeft oog voor elk detail en hierdoor zijn verschillende voordelen bij de prijs inbegrepen.

Ook hebben alle deuren een aluminium slijtstrip die bescherming biedt voor de dorpel. Ook kunt u kiezen welke kant de enkele deuren opdraaien. Standaard zijn enkele deuren linksdraaiend, maar bij Woodpro kunt u ook kiezen voor rechtsdraaiende deuren.