Woodpro

Grijze tuinhuizen

De kleur grijs is ook bij een tuinhuis, een steeds populairder wordende kleur. Je ziet binnenshuis en buitenshuis vaak. Onze kleine tuinhuisjes en grote tuinhuizen zijn ook in het grijs verkrijgbaar, er zijn twee verschillende kleuren grijs beschikbaar. Grafietgrijs en lichtgrijs. Tevens is het mogelijk om de ramen en deuren ook in kleur aan te passen zodat het mooi aansluit bij uw tuinhuis in het grijs.

Grijs tuinhuis combineren

Tevens is er ook de mogelijkheid om de kleur grijs bij uw tuinhuis te combineren. Ramen/dak 1 kleur, wanden/dak 1 kleur en vloer 1 kleur. Hierdoor kunt u dus kiezen uit maximaal 3 kleuren per blokhut. Grijs kunt u combineren met kleurloos, wit en eiken bruin.

U kunt dus een mooie tuinhuis maken met grijs en wit. Hierdoor krijgt u een moderne look van uw houten tuinhuisje.

Voordelen

Wij behandelen de binnenzijde en delen waar u na montage niet meer bijkomt, zodat u deze in de toekomst niet meer hoeft te behandelen met een beits. Door deze behandeling is uw tuinhuis voorzien van een grondlaag (impregneermiddel).

Uw tuinhuisje is beschermd tegen schimmels en rottingsprocessen na montage. Wanneer u uw tuinhuis grijs laat impregneren moet u binnen 12 maanden het houten tuinhuis beitsen.

Grijs keteldruk impregnatie

U kunt er voor kiezen om de binnen en buitenzijden van het tuinhuis grijs te laten impregneren. We impregneren ons hout door middel van keteldruk. Het hout gaat in een grote ketel met impregneermiddel, daarna wordt het in de ketel vacuüm getrokken, hierdoor wordt het impregneermiddel in het hout geperst.

Doordat het tuinhuis grijs geïmpregneerd is hoeft het hout normaal gesproken niet meer behandeld te worden.

Ramen en deuren

Het is ook mogelijk om uw uitgekozen ramen en deuren in uw gewenste kleur te laten schilderen, de keuze is uit stofgrijs (RAL 7037) en zuiverwit (ral 9010). Hierdoor heeft u 5-6 jaar bescherming van uw kozijnen en deuren. De ramen en deuren worden in twee lagen gelakt (buiten- en binnenzijde).

Wij werken hiervoor met kwaliteitsmerk: Sigma. Hierdoor krijgt u tuinhuis de kleur grijs die u wenst.

Probeert u op uw gemak onze 3D configurator om een tuinhuis te maken naar uw wens met de kleur grijs die u wenst. Zo kunt u ook direct testen of een tuinhuis met luifel of overkapping iets is wat u mooi vindt. Mocht u nog vragen hebben of u wilt liever een standaard tuinhuis in het grijs, neem dan gerust contact met ons op of bezoek een van onze dealers.