Woodpro

Tuinschuur met overkapping

U wilt een ruimte waar u uw tuingereedschap kan opruimen of een werkbank in combinatie met een plek waar u lekker onder kunt zitten in de zomer? Kijk dan niet verder, wij hebben de oplossing voor u. Wij kunnen voor u een tuinschuur met overkapping maken helemaal naar uw wens.

Waarom kiezen voor een tuinschuur met overkapping?

Houdt u ervan op lekker buiten te genieten, in de zomer lekker uit de zon genieten of in de winter beschut buiten zitten met een heater? Dan is een houten tuinschuur met overkapping een goede keuze.

U kunt via onze 3D configurator uw eigen tuinschuur met veranda helemaal op maat maken. U weet tenslotte het beste hoe u uw tuinhuis wilt hebben. Wilt u de tuinschuur iets groter dan de overkapping zoals een kleine houten overkapping, of juist andersom, er is heel veel mogelijk. Bekijk ook eens de mogelijkheden voor een vrijstaande overkapping.

Het is belangrijk om eerst goed te bepalen wat u precies wilt doen met de tuinschuur en de overkapping. Hierna kunt u gaan kijken hoe groot u het schuurtje wil en hoe groot u de veranda wil, om uiteindelijk bij de tuinschuur met overkapping te komen waar u van droomt.

Uiteraard hebben wij ook onze standaard tuinschuren met overkapping en tuinhuizen met luifel, hier kunt u ook een keuze uit maken. Hierbij is het ook mogelijk om eventuele aanpassingen aan te doen, vraag ernaar bij onze dealers.

Uw perfecte tuinschuur

Door onze 3D configurator kunt u uw tuinschuur helemaal aanpassen naar uw wensen. U kunt kiezen uit 5 verschillende kleuren, wit, grafiet grijs, eiken bruin, lichtgrijs en kleurloos. Uw tuinschuur, garage, kleine overkapping of blokhut met overkapping wordt standaard voorzien van een grondlaag, hierdoor kunt u gelijk genieten van uw tuinschuur. Tevens kunt u kiezen uit 2 verschillende daken, een plat dak of een tuinhuis met een zadeldak. Bekijk onze categorie houten overkapping met plat dak eens voor inspiratie.

Uw ramen en deuren kunnen wij in de kleuren stofgrijs en zuiverwit schilderen, zodat u hier ook de eerste jaren geen omkijken naar heeft. Wat wilt u nog meer?

Mocht u uw tuinschuur met overkapping zelf willen bouwen, dan is dat uiteraard mogelijk, wij leveren een eenvoudige en duidelijke montagehandleiding met de tuinschuur mee. Uiteraard kunt u uw tuinschuur met overkapping ook laten bouwen door een professional, vraag hiernaar bij onze dealers. Kijk op onze website om snel in contact te komen met onze dealers.

Waarom woodpro?

Bij Woodpro hebben we al ruim 40 jaar ervaring met het bouwen van tuinschuren. Wij leveren al onze houtproducten met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Wij hebben in onze fabriek ons eigen hout in productie, dit hout wordt gedroogd in de daarvoor speciaal gebouwde droogkamers.

U krijgt bij uw tuinschuur met overkapping 5 jaar garantie op eventuele fabricage- en/of constructiefouten.