Woodpro

Houten garage bouwpakket

U wilde altijd al uw houten garage zelf bouwen maar bent er nog niet aan toegekomen. Of u had graag een keer een houten garage laten bouwen door een aantal installateurs maar bent er ook nog niet aan toegekomen. Bekijk dan eens het aanbod van Woodpro en misschien heeft u binnenkort wel het houten garage bouwpakket voor uw deur liggen.De opties van een houten garage bouwpakket. Als u er over nadenkt kunt u vele opties bedenken die bij een houten garage bouwpakket komen kijken. Waar gaat u de garage voor gebruiken? Is het de bedoeling dat deze alleen dient als opslagplaats misschien? Of wilt u er juist twee verschillende voertuigen in kwijt zodat deze beschermd zijn tegen weer en wind. Om er achter te komen wat hoe u uw garage het best kunt gebruiken en wat de beste afmetingen zijn kunt u er zelf één ontwerpen met onze 3D-configurator. U kunt alle afmetingen en kleuren aanpassen en zo uw perfecte garage creëren.

De 3D-configurator

Het houten garage bouwpakket wordt automatisch in elkaar gezet door Woodpro in onze fabriek in Letland. Wanneer u een garage besteld worden alle afmetingen en de kleuren direct verzonden richting Letland en wordt uw houten garage bouwpakket gecreëerd. Om u een duidelijk beeld te geven van hoe de 3D-configurator in zijn werk gaat zullen wij hem hieronder rustig in stappen gaan uitleggen zodat u binnenkort wellicht het houten garage bouwpakket voor uw deur heeft liggen!

De 3D-configurator zal u met enkele simpele stappen richting het houten garage bouwpakket leiden. De opties waaruit u kunt kiezen worden nog verder toegelicht wanneer u op meer informatie klikt. Dit houdt in dat in alle keuzes die u maakt u geholpen wordt door de configurator waardoor het bijna niet meer fout kan gaan.

Stap 1 is de keuze voor het type houten garage bouwpakket wat u wilt gaan aanpassen. Het type ontwerp wat u kiest wordt dan geopend en u kunt hem direct in 3D gaan bekijken. Hierdoor zijn alle aanpassingen die u doet direct duidelijk zichtbaar. In de eerste twee stappen creëert u de buitenkant van uw garage. Het gaat hier om de verschillende wanddiktes, wandverhogingen en het type dak dat u op de garage zou willen hebben. Hierna gaat het om de meer praktische items. Wat voor soort ramen en deuren wilt u in uw houten garage bouwpakket? Wilt u bijvoorbeeld aan beide kanten van de garage een garagedeur hebben of aan de ene kant een dubbele of enkele deur en aan de andere kant een garagedeur. Ook het type ramen wat u zou willen kunt u hier gaan kiezen. De laatste paar stappen zijn om de bescherming/behandeling van uw garage en de verschillende kleuren.

Als u dit allemaal doorlopen heeft, is uw houten garage bouwpakket op maat klaar om gemaakt te worden. Wij zullen u zo snel mogelijk proberen te bereiken om de levertijd te bespreken!