Woodpro

Houten veranda

Een houten veranda is echt een verlengstuk van uw huis. Onder een overkapping kunt u heerlijk in de zon en uit de wind genieten van de tuin en van uw vrije tijd. U gaat binnenkort misschien de tuin veranderen? U bent al druk aan het overleggen met ontwerpers of misschien bent u zelf tekeningen aan het maken voor de nieuwe tuin? Denkt u aan een overkapping in de tuin? De veranda’s van Woodpro worden verkocht via een uitgebreid netwerk van verkooppunten. Doordat het hele productieproces in eigen beheer is, kunnen we perfect inspelen op uw specifieke wensen.

Bent u een echt buitenmens? Dan is het heerlijk om op uw nieuwe houten veranda aan huis een frisse neus te halen. In de winter even lekker beschut afkoelen en in de zomer heerlijk uit de zon maar toch buiten. Het is zowel in de zomer als de winter heerlijk vertoeven onder een overkapping. Dit kan zowel een aansluitende overkapping zijn als een vrijstaande overkapping.

Voor velen is de veranda hout aan huis een favoriete buitenplek. Ook in de winterdagen kunt u hier prima van genieten met bijvoorbeeld een paar heaters.

Verschillende typen houten veranda’s

Voordat u kunt nadenken over het bouwen of laten bouwen van uw veranda moet u een beslissing nemen over het type dat u wilt. Kiest u voor een vrijstaande veranda, veranda met een plat dak of voor een witte veranda? Het voordeel van een vrijstaande veranda is dat er nog veel verschillende mogelijkheden zijn. Zo kunt ervoor kiezen om alleen een overkapping te plaatsen maar u kunt ook nog een extra gedeelte opbergruimte toevoegen.

Al onze houten overkappingen zijn van kwalitatief hoogwaardig hout gefabriceerd. Het gaat om de hoge kwaliteit houten producten die u altijd mag verwachten van Woodpro. Wilt u helemaal vrij zijn in het ontwerp?

Dan is een houten veranda van Woodpro een prima keuze. Met onze 3D-configurator is het mogelijk om een veranda op maat te ontwerpen. Het werken met de 3D-Configurator is vrijblijvend en gratis.

Een houten veranda is helemaal naar eigen smaak aan te passen. U kunt kiezen uit verschillende wanddiktes en het wel of niet plaatsen van sokkels rond de palen. Daarnaast kunt u ook de afwerking aanpassen. Kiest u voor palen van 12×12 cm of geeft u de voorkeur aan hoekprofielen? Er zijn verder verschillende mogelijkheden als het om daktypes gaat. U kunt kiezen voor een plat dak of een zadeldak.

Heeft u voor wanden gekozen in de veranda? Dan is het mogelijk om in deze wanden nog ramen of deuren toe te voegen. Ook wat betreft de ramen en deuren heeft u ruime keuze om uw ontwerp uniek te maken. In ons assortiment hebben wij enkele, dubbele, schuif, vouw en garagedeuren. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om wanden compleet van glas toe te voegen. Dit geeft uw houten overkapping een lichte en moderne uitstraling.

Een keuze gemaakt wat betreft de basis invulling van de houten veranda? Dan kunt u als een van de laatste stappen kiezen om het hout te laten behandelen. Voor een veranda kunt u het hout laten beitsen of laten sproeien. Bij beitsen worden alle delen dekkend gebeitst in een door u gekozen kleur. We bieden op dit moment zes verschillende kleuren beits aan.

Kiest u voor het sproeien van het hout, dan heeft u de keuze uit vier verschillende kleuren. Bovendien is het mogelijk om het hout van uw overkapping transparant te laten sproeien. Het sproeien van het hout biedt alleen bescherming tegen schimmel. Wanneer de houten veranda buiten staat adviseren wij u om wel te beitsen zodat het hout goed beschermd is tegen de weersinvloeden.

De overkapping van uw dromen is bijna compleet. Een laatste keuze die u nog kunt maken om hem verder aan te passen is de kleur van het beslag van mogelijke deuren.

We bieden de keuze uit messing en chroom voor het beslag. Bij de 3D-Configurator bieden wij u verder nog de mogelijkheid om een trap, tochtborstel, slot, extra verf of impregnant bij te bestellen.

Een houten veranda kopen?

Heeft u de veranda van uw dromen uitgekozen, dan kunt u gaan nadenken over of u het zelf bouwt of laat bouwen. Zoals eerder aangegeven is het zelfs mogelijk om met onze 3D-Configurator de overkapping verder aan te passen aan uw eigen wensen.

Het is hierna eenvoudig om uw ontworpen veranda te kopen, dit kan via een van onze dealers uit het dealernetwerk.

Onze dealers helpen u graag bij vragen en het uitkiezen van een houten veranda.

Meer informatie over Woodpro

Heeft u nog andere vragen of wilt u misschien informatie over de andere voordelen die Woodpro biedt? Neem contact met ons op en wij helpen u graag! Van houten overkappingen tot magnifieke blokhutten en blokhutten inclusief overkappingen, U vindt ze bij Woodpro. Onze producten kenmerken zich altijd door veelzijdigheid en de mogelijkheid om vrijwel elke wens in te vullen.

Sinds 1978 produceren wij onder andere tuinhuizen van topkwaliteit. Deze expertise is in elke veranda en ieder tuinhuis tot in het kleinste detail terug te vinden.