Woodpro

Houten overkapping

Een houten overkapping in een tuin zorgt niet alleen voor ontzettend veel sfeer, maar het is ook enorm praktisch. Hoe vaak worden feestjes en barbecues niet onverhoopt naar binnen verplaatst wanneer er weer een typische Nederlandse regenbui naar beneden komt vallen? Dit gebeurt bij elk gezin, iedere zomer, minstens één keer.

Houten overkappingen van Woodpro

Al meer dan 40 jaar worden er vrijstaande veranda’s gebouwd door Woodpro Bij Woodpro kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan standaardmodellen. De modellen variëren in verschillende stijlen en formaten.

Heeft u bijvoorbeeld een traditionele tuin met een rustieke bestrating en houten accenten in een vorm van een tuinhuis of blokhut? Dan is een bijpassende veranda perfect. Creëer een mooi rustiek geheel door een houten overkapping te plaatsen met een zadeldak. Maak de sfeer af door de juiste tuinmeubelen te positioneren. Kies bijvoorbeeld voor houten tuinmeubelen met een robuuste uitstraling. Installeer vervolgens de juiste verlichting zodat een warmhartige en rustgevende sfeer gecreëerd wordt. Op deze manier wordt er een extra huiskamer gecreëerd waar u lange zomeravonden kunt doorbrengen. Wanneer u ook heaters plaatst (of gewoon extra dekens neerlegt) kunt u er zelfs de winteravonden doorbrengen!

Wanneer de rest van uw tuin juist een moderne uitstraling heeft, is een houten veranda met een plat dak misschien de beste keus voor u. Wilt u een vrijstaande overkapping met een moderne look? Plaats dan bijvoorbeeld lichtstraten in het dak. Met lichtstraten valt er natuurlijk licht naar binnen. De veranda wordt als het ware een verlengstuk van uw woning! Ofwel, u creëert niet alleen iets extra’s in uw tuin maar u creëert een extra ruimte.

Houten overkapping op maat

U weet zelf vaak als beste wat het mooiste is voor uw tuin. Smaken verschillen nou eenmaal en dat is helemaal niet erg! Woodpro wil u hier graag een handje bij helpen en u de kans geven om zelf uw veranda of blokhut met overkapping samen te stellen. Met de 3D-configurator kunt u de overkapping naar uw eigen smaak ontwerpen. Bijvoorbeeld een overkapping op maat. Zo kunt u niet alleen de breedte, diepte, wanddikte en hoogte kiezen, u kunt zelfs de stijl en het daktype (plat of zadel) kiezen.

Bij Woodpro is alles mogelijk! Het mooiste aan de 3D-configurator is dat u het ontwerp in 360 graden kunt bekijken. Dankzij deze fantastische 3D-tekening lijkt het net alsof u het ontwerp in het echt ziet!

Laat u het ontwerpen liever aan ons over? Of heeft u al een mooie veranda gespot op onze website? Dan kunt u altijd kosteloos en vrijblijvend een maatwerkformulier opvragen. Als u namelijk een kleine aanpassing wilt op een van onze standaardmodellen, dan kan dat natuurlijk bij Woodpro! Bijna 90 procent van de producten die Woodpro maakt is maatwerk. Doordat wij zelf de veranda’s produceren is het mogelijk om alle overkappingen naar wens op te leveren.

Heeft u uw oog laten vallen op een mooie houten overkapping maar wilt u deze liever met afwijkende maten? Dan regelt Woodpro dit voor u en zelfs zonder extra kosten! Bij Woodpro heeft u namelijk een veranda op maat gemaakt voor de prijs van een standaard model.

Zelf een houten overkapping bouwen

Sommige mensen zijn echte doe-het-zelvers. Bij hen beginnen de handen al te jeuken wanneer ze denken over het bouwen van een eigen overkapping. Wanneer u het helemaal zelf wilt doen dan is het belangrijk dat u nadenkt over de materialen en de afmetingen. Wanneer u er volledig vertrouwen in heeft dat u het alleen kan dan is dit natuurlijk geweldig!

Wanneer u toch nog een beetje twijfelt over hoe u het beste kunt bouwen dan wil Woodpro u graag een handje helpen. U kunt uw eigen unieke houten overkapping namelijk samenstellen met onze 3D-configurator. Wanneer u deze naar uw grootste dromen heeft omgetoverd zal Woodpro u een bouwpakket en bouwtekening sturen.

Op deze manier heeft u niet alleen uw houten veranda ontworpen maar hem ook nog eens gemaakt! De droom voor de echte doe-het-zelver: alle credits zijn voor u.

Bestel vandaag nog bij Woodpro

Woodpro onderscheidt zich van de rest door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij Woodpro krijgt u niet zomaar iets, u krijgt een veranda van hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs! Omdat wij overtuigd zijn van onze overkappingen en hun uitstekende kwaliteit, krijgt u maar liefst 5 jaar garantie op eventuele fabricage en/of constructiefouten. Woodpro belooft immers niet alleen kwaliteit, maar wij leveren het ook!

Kwaliteit van de eerste klasse is niet het enige voordeel wat u krijgt bij het kopen van een product van Woodpro. Woodpro heeft oog voor detail en dat is terug te zien. De ruiten in onze overkappingen zijn namelijk van dubbelglas (4+6+4) en zijn ook nog eens afgekit!

Daarnaast worden al onze platte daken geleverd met een brede aluminium daktrim, hoogwaardige EPDM-dakfolie, dak-drainage en bitumenkit. Dit zijn nog niet eens alle voordelen! Woodpro beschikt over nog veel meer voordelen die standaard bij de prijs zijn inbegrepen.

Wilt u graag onze producten in het echt zien? Of wilt u persoonlijk advies van onze collega’s? Bezoek dan één van onze vestingen. We zijn verspreid over heel Nederland dus er is er zeker één bij u in de buurt!