Woodpro

Veranda met plat dak

Een plat dak op uw veranda neemt zo min mogelijk uitzicht voor u weg. Dat wilt u toch ook? De veranda’s van Woodpro zijn van hoogwaardige kwaliteit hout en ook bieden wij een goede prijs-kwaliteitverhouding. Een veranda met plat dak is een goede toevoeging aan uw huis en tuin. U kunt zo droog en uit de zon zitten, en u heeft ook geen last van onverwachte regenbuien of vallende bladeren in de herfst. Als u nog op zoek bent naar een vrijstaande veranda of toch liever aansluitend aan uw huis, dan bent u bij Woodpro aan het goede adres. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van tuinhuizen, blokhutten en veranda’s.

Een veranda met plat dak van Woodpro

Bij Woodpro bieden wij optioneel twee verschillende daktypen aan voor uw veranda. Een zadeldak en een plat dak.

Bij het platte dak leveren wij een EPDM-dakbedekkingsset. De dakbedekking is zeer goed bestand tegen UV-straling, duurzaam en vereist minimale zorg. Ook heeft het een levensduur van ongeveer 50 jaar volgens het SKZ-instituut.

De dakbedekkingsset bestaat uit een EPDM-rubber plaat, een dakdoorvoer en een bevestigingskit. Ook leveren wij brede aluminium daktrimmen om de randen af te werken.

Vrijstaande veranda

Een vrijstaande veranda is een waardevolle toevoeging aan uw tuin en huis. Het zorgt niet alleen voor een fijne sfeer, maar ook voor extra leefruimte.

U kunt tijdens minder weer droog zitten, en u hoeft ook niet in de volle zon te zitten. Met een vrijstaande veranda kunt u altijd buiten genieten van een kopje koffie of een feestje.

Ons hout

Onze veranda’s zijn altijd gemaakt van hoogwaardige kwaliteit vurenhout. Dit hout komt uit noordelijk gelegen landen. In deze landen is een koud klimaat wat zorgt voor een langzamere groei van de bomen. Het hout krijgt zo een sterkere structuur, en wordt duurzamer.

Om vervormingen te voorkomen drogen wij het hout terug tot 14-16%. Wij zullen u ook altijd aanraden om uw blokhut te (laten) behandelen. Hierdoor is de blokhut beter beschermd tegen schimmels, rot en verschillende weersomstandigheden.

Verschillende stijlen

U kunt bij Woodpro kiezen uit verschillende soorten modellen houten overkappingen. U kunt zo dus zelf kiezen welk model het beste bij u en uw tuin past. De veranda’s met de meest moderne uitstraling zijn de veranda’s met een plat dak. Ook heb je nog verschillende houten overkappingen met een plat dak.

Heeft u een mooie overkapping gezien maar voldoet hij nog niet precies aan uw eisen?

Dan kunt u eenvoudig in onze 3D-configurator de veranda aanpassen. U doorloopt hier zes simpele stappen, waar u alle gewenste aanpassingen kunt doen. Bent u klaar dan kunt u ervoor kiezen om het model naar een van onze dealers op te sturen. Deze zal dan vrijblijvend met u contact opnemen.

Wilt u liever eerst nog meer lezen over onze 3D-configurator dan kan dat op deze pagina.