Woodpro
Houten overkapping op maat

Houten overkapping op maat

Terug

Uw eigen houten overkapping op maat

Wie wil dat nou niet, een eigen houten overkapping op maat? Wilt u weten hoe u overkappingen op maat kunt bestellen Probeer dan onze 3D-configurator eens uit, met onze 3D-configurator kunt u uw eigen houten overkapping op maat maken! Het kost bijna geen moeite en u kunt gratis alles uitproberen om zo tot het perfecte ontwerp te komen. Er zijn vele keuzes waaruit u kunt kiezen en de kwaliteit en ervaring van Woodpro bieden iedere klant een unieke belevenis.

Bij Woodpro kunt u de mooiste overkapping op maat laten maken!

Tuinhuis met overkapping Zwart tuinhuis met overkapping Zwarte vrijstaande overkapping

Verschillende opties

Als u een eigen ontwerp wilt maken komen daar verschillende keuzes bij kijken, eerst moet er nagedacht worden over welk soort u wilt gaan maken. Wilt u een tuinhuis, een blokhut, een vrijstaande veranda, terrasoverkapping, kleine overkapping of toch een op maat gemaakte blokhut? De keuze ligt volledig bij uzelf. Dan nog het uiteindelijke doel, waarvoor ga je je houten overkapping op maat gebruiken? Wordt het een overkapping voor een blokhut waar u s ’avonds gezellig met uw man en kinderen onder gaat zitten om te genieten van uw tuin of is het meer een onderkomen waar u spulletjes onder op kunt slaan en op kunt hangen als een soort berging.

Een mooie barbecue plaats is ook een goede optie onder uw overkapping, heerlijk genieten van de schaduw in de warme zomermaanden en dan ook nog iets lekkers erbij. Een eigen tuinoverkapping op maat is daarom voor vele mensen een uitstekende manier om de zomer mee te starten.

Het eindresultaat

Uw overkapping op maat kan er als volgt uit komen te zien:

Houten overkapping 27198 met achterwanden Overkapping van hout met achterwanden Woodpro veranda VV6 met een platdak. De veranda is gebouwd met een primasysteem

Uw eigen houten overkapping op maat; zo werkt het!

Wanneer u een eigen houten overkapping of tuinhuis op maat wilt maken komt u al gauw bij onze 3D-configurator uit. In deze alinea leggen wij alles uit over het gebruik en de opties van onze configurator. We beginnen bij het begin, de eerste keuze voor welk soort tuinhuis, veranda of overkapping wilt u gaan? U gaat dus een bepaald sjabloon kiezen, rond, vierkant of misschien wel rechthoek. Na deze keuze kom je bij stap 2, de maten je gekozen tuinhuisje of overkapping. Je kunt gemakkelijk de muren verplaatsen door ze heen en weer te slepen. Ook heb je de keuze om nog uit beschikbare opties te kiezen. Nu de stijl van het dak. Wilt u een overkapping met een plat dak  of wilt u liever een schuin dak waardoor het water blijft weglopen?

Wilt u ramen en deuren die u heel veel zicht biedt in de tuin of juist een dichte ramen en deuren om het licht uit uw tuinhuisje te laten. De kleurbehandeling en de overige opties krijgt u als laatste stap waardoor u nu heel dichtbij bent om uw overkapping op maat te laten maken.

Bent u nog niet overtuigt om uw eigen houten overkapping te laten maken? Kijk dan gerust nog even rond of probeer onze 3D-configurator uit! Of neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden samen door te nemen.

Tuinhuis op maat met de 3D-configurator