Woodpro

Vrijstaande veranda in de tuin

Een vrijstaande veranda biedt u ongekende mogelijkheden! Een veranda zorgt daarnaast voor het ultieme buitenplezier. Daarnaast is een vrijstaande veranda naast stijlvol, ook nog eens heel functioneel! Tuinmeubelen blijven beschermd tegen weersomstandigheden, en u natuurlijk ook. U kunt genieten van uw tuin onder uw vrijstaande houten overkapping.

De betaalbare vrijstaande veranda’s van Woodpro

Kiest u voor een vrijstaande veranda van Woodpro, dan kiest u voor een veranda van hout. Een veranda vrijstaand van hout heeft een aantal goede voordelen.

Allereerst straalt hout warmte en romantiek uit. Met een veranda in uw tuin waant u zich elke keer weer in uw eigen, waar paradijs. Hout is daarnaast ook heel bewerkelijk. Gaat u voor tijdloos en strak?

Dan kunt u kiezen voor een veranda met een plat dak. Houdt u meer van robuust en stoer? Kies dan voor een veranda met bijvoorbeeld een zadeldak en ga voor sokkels rondom de palen.

Het hout van Woodpro heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Woodpro gebruikt vurenhout afkomstig uit Noord-Europese landen met koude klimaten. De bomen groeien daar langzaam dankzij de koude temperaturen, waardoor de groeiringen dichter op elkaar liggen. Dit resulteert in sterker en duurzamer hout.

Uitbreidingsmogelijkheden voor uw veranda

De vrijstaande veranda’s van Woodpro zijn er in diverse afmetingen, maar kunnen ook op maat gemaakt worden met onze 3D-configurator. U kunt uw houten veranda natuurlijk ook uitbreiden.

Wilt u ook een opbergruimte ernaast voor uw tuinspullen? Geen probleem!

Verder kunt u uw veranda natuurlijk ook op andere manieren uitbreiden naar eigen smaak. Denk bijvoorbeeld aan verlichting, zodat u ’s avonds ook nog kunt genieten van het mooie weer.

U kunt daarnaast ook bijvoorbeeld een infrarood lamp plaatsen onder de veranda, zodat u ook buiten kunt blijven als het kouder wordt.

De beste plek voor een vrijstaande veranda

Wilt u een vrijstaande veranda hout in uw tuin plaatsen? Dan doet u er goed aan om na te denken over de plek waar u de veranda wilt hebben. Sta ook stil bij de functie die uw overkapping gaat hebben? Gaat u er alleen onder barbecueën of wilt u er ook onder loungen?

Natuurlijk kijkt u naar de praktische mogelijkheden waar u de veranda kunt plaatsen. Als u de mogelijkheid hebt, houd dan ook rekening met de stand van de zon. Wilt u juist een extra schaduwplek creëren waar u kunt zitten, of wilt u nog wel in de zon zitten het grootste gedeelte van de dag?

Tot slot is het verstandig te kijken naar het effect van de overkapping op de rest van de tuin. Komen er planten in de schaduw te staan die juist veel zon nodig hebben? Dan zult u deze moeten verplaatsen.

Een vrijstaande veranda zelf bouwen

Vindt u het leuk om zelf uw veranda op te bouwen?! Dat kan! Als u bij ons een vrijstaande veranda aanschaft, dan krijgt u een compleet bouwpakket bij u thuis afgeleverd. Daarnaast krijgt u ook de bijbehorende instructies, zodat u zelf de handen uit de mouwen kunt steken.

Bent u niet zo’n doe-het-zelver? Dan kan uw vrijstaande veranda ook door ons opgebouwd worden. Neem gerust contact met ons op om informatie te vragen. Wij helpen u graag!