Woodpro

Houten garage

Een houten garage biedt heel veel voordelen voor uw tuin. Voordelen waarvan u dagelijks gebruik kan maken. Een garage zorgt voor veel extra ruimte waar u uw oldtimer, fiets, of camper bijvoorbeeld kan stallen. Daarnaast zorgt het natuurlijk ook voor extra ruimte voor gereedschap, tuinsets of zelfs een extra koelkast of vriezer.

Bij Woodpro kiest u voor een stalling van uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Lees snel verder om meer te weten te komen over de garages van Woodpro.

De voordelen van een houten garage

Een houten garage biedt u verschillende voordelen. U kunt uw waardevolle spullen, zoals een auto of een elektrische fiets, veilig en droog binnen opslaan. Daarnaast biedt een garage u ook de mogelijkheid om uw gereedschap en andere materialen netjes op te bergen. In de ruimte kunt u kasten en wanden monteren waarin u dit materiaal kunt opruimen.

Dit resulteert ook nog eens in een heerlijk opgeruimde ruimte én huis! U hoeft dan niet meer alles in huis kwijt te kunnen, want daar heeft u nu een garage voor.

Een houten garage is over het algemeen ook goedkoper dan een stenen garage. En vindt u ook niet dat een houten garage er een stuk stijlvoller uit kan zien? U kunt hem ook laten isoleren, zodat u de gebruiksmogelijkheden kunt uitbreiden? U kunt op die manier ook een stukje extra woonruimte creëren waarin u bijvoorbeeld kunt afspreken met vrienden.

Een garage van hout is daarnaast ook uitermate duurzaam en kan heel onderhoudsarm zijn. Als u de garage vooraf goed laat impregneren, dan heeft u de eerste jaren nauwelijks onderhoud die u moet plegen. Ideaal toch?

Een houten garage kopen

Bent u al overtuigt door de voordelen en wilt u graag een garage van hout kopen? Dan dient u vervolgens eerst goed na te denken over uw gebruiksdoeleinde. In ons assortiment garages kunt u namelijk ook kiezen voor een model die u kunt bewerken in de 3D-configurator.

U kunt dan bijvoorbeeld ook een overkapping aan uw garage maken. Dit zorgt ervoor dat u een extra gebruiksfunctie toevoegt. Naast de opbergruimte kunt u ook genieten van uw tuin onder de overkapping. Hier kunt u uit de zon en regen zitten met uw vrienden en familie.

U kunt uw favoriete garage kant-en-klaar op onze website kiezen. Hier kunt u ook de prijzen zien van de standaardmodellen. Als u een garage aanschaft via onze 3D-configurator dan kunt u ook direct de prijzen zien. Wilt u een hogere wand? Dan verandert de prijs. Voegt u een overkapping of carport toe? Dan ziet u ook direct de prijs veranderen. Op die manier weet u altijd wat de kosten zijn van een aanpassing in de configurator.

Een garage van A-kwaliteit

U wilt natuurlijk een garage bouwpakket van topkwaliteit indien u besluit er een te kopen. Hout van lage kwaliteit is gevoelig voor weersinvloeden en is een stuk minder stevig. U wilt voorkomen dat uw spullen niet beschadigd worden door lekkages en dat ze veilig zijn tegen inbrekers.

Woodpro maakt enkel gebruik van materiaal van A-kwaliteit, zodat u een duurzaam product in uw tuin heeft staan. Woodpro heeft de beste prijs-kwaliteit verhouding, ook als het gaat om een houten garage bij u thuis.

De houtsoorten die Woodpro gebruikt zijn afkomstig van noordelijk gelegen gebieden met een koud klimaat. Bomen die in dit klimaat staan, groeien langzaam vanwege de kou. Hierdoor blijven de jaarringen van de boomstammen dicht bij elkaar, waardoor er stevig hout ontstaat met een sterke structuur. Op die manier kan Woodpro kwaliteit garages bieden aan u, onze klant.

Houten garage op maat

Wilt u een houten garage bouwen, maar staat er geen model tussen die bij u past? Met de 3D-configurator van Woodpro kunt u zelf uw unieke garage ontwerpen. Hoe fijn is het dat u zelf de mogelijkheid hebt een eigen ontwerp te maken? Wilt u graag dubbele deuren? Geen probleem. Of wilt u een houten garage met een extra hoog dak? Ook dat is mogelijk! In de 3D-configurator kunt u dit allemaal aanpassen.

Via de 3D-configurator kunt u ook kiezen welke ramen, deuren en kleuren u wilt en ook de afmetingen zijn gemakkelijk aan te passen. U ziet meteen de prijs bij de aanpassingen en u kunt uw houten garage van alle kanten bekijken. Met de zoomfunctie mist u geen enkel detail!

Bouw nu uw persoonlijke droomgarage in de 3D-configurator! Makkelijker wordt het niet! Kunt u wat hulp gebruiken in de 3D-configurator? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.