Woodpro

Kleine tuinhuisjes

Bent u op zoek naar een goedkope tuinhuis, goedkope blokhut of een tuinschuurtje zonder overkapping, maar heeft u niet veel ruimte? Wij hebben ook kleine tuinhuisjes, kleine blokhutten of kleine overkappingen. De kleine tuinhuizen van Woodpro zijn van goede kwaliteit. In de zomer lekker buiten zitten onder de overkapping of opslag voor tuingereedschap, het kan met onze kleine tuinhuizen. Bij Woodpro hebt u gegarandeerd goede kwaliteit. U kunt uw eigen tuinhuis klein zelf op maat maken via onze 3D configurator. Bij Woodpro bent u aan het goede adres voor kleine houten tuinhuisjes.

Wij kunnen uw tuinhuisje klein naar uw wensen maken, wilt u een modern klein tuinschuurtje of een klein tuinhuisje met een klassieke look? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een klein tuinhuis voor elke tuin

Onze houten tuinhuizen zijn op maat te maken zodat in bijna elke tuin een kleine tuinschuur past. Heeft u een kleine tuin en bent u op zoek naar een plek om lekker te zitten of voor opslag van uw tuingereedschap?

Wij kunnen uw tuinschuurtje klein naar wens maken. Onze kleine tuinhuisjes zijn van goede kwaliteit en naar uw wensen aan te passen.

Kwaliteit van een tuinschuur klein

Alle kleine tuinhuisjes zijn van goede kwaliteit en voor een scherpe prijs. Onze goedkope tuinhuisjes zijn door de goede kwaliteit gemaakt van erg sterk hout. Doordat de bomen uit een koud klimaat komen, groeien ze minder snel en hierdoor zijn de jaarringen fijner.

Wij bij Woodpro vinden de natuur erg belangrijk, daarom zorgen wij ervoor dat het hout zo nuttig mogelijk gebruikt wordt. De restafval zullen wij zo veel mogelijk gebruiken voor andere doeleinden.

Behandeling van het hout

Al het hout wat we gebruiken voor onze tuinhuizen worden geïmpregneerd. Het impregneren gebeurd onder ketel druk. Hierdoor is verdere behandeling niet meer nodig.

Uiteraard is het mogelijk om het tuinhuisje de kleur te geven die bij u het beste past, wij hebben keuze uit verschillende kleuren waaronder wit, grijs en zwart.

Kleine tuinhuisje op maat

Het is handig om eerst goed te bedenken wat u met een klein tuinhuisje met overkapping wilt gaan doen. Wilt u op de zomeravonden lekker onder de overkapping gaan zitten? Of wilt u uw kleine tuinhuisje gebruiken voor opslag van uw fietsen en/of tuingereedschap?

Zoals we al eerder hebben genoemd, kunt u zelf uw kleine tuinhuisje, hoe klein u ook wenst, op maat maken via onze 3D-configurator. Wilt u een dubbele deur of enkele deur, met een raam in uw tuinhuisje? Er is veel mogelijk. U kunt uw tuinhuisje naar eigen wens indelen. Zo is bijna elk tuinhuisje uniek.

Bent u op zoek naar een tuinhuisje voor een kleine tuin, maar vind u het lastig om zelf uw tuinhuisje in te delen? Dan staan onze experts natuurlijk voor uw klaar om u te helpen met het bouwen van uw perfecte tuinhuis voor in uw kleine tuin.

U kunt natuurlijk ook kiezen uit onze vaste modellen kleine tuinhuisjes, deze zijn terug te vinden op onze website. Mocht u toch een kleine aanpassing willen aan onze standaard modellen, schroom dan niet om onze professionals te vragen.

Prijzen van een tuinhuisje

Bij woodpro zijn de prijzen van de kleine tuinhuisjes laag, doordat wij de productie in eigen handen hebben zijn onze tuinhuisjes goedkoop. Hierdoor kunnen wij er ook op toezien dat de prijs-kwaliteit verhouding goed ligt. Woodpro biedt u de beste kwaliteit voor de juiste prijs.

Ook bij kleine tuinhuisjes bieden wij zowel veel opties als extra’s. Te denken valt aan; dubbele beglazing of  dakbedekking 

Zoals u heeft kunnen lezen zijn er veel mogelijkheden betreft tuinhuisjes, klein, groot en goedkoop. Voor elke houten tuinhuisje kunnen we aan uw wens voldoen. Woodpro heeft een ruime collectie met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Heeft u een vraag neemt u gerust contact op met één van onze experts.

Veelgestelde vragen

De kosten voor een op maat gemaakt houten tuinhuis variëren sterk, afhankelijk van de grootte, materialen en specifieke ontwerpeisen. Kleine tuinschuurtjes kunnen beginnen bij enkele honderden euro’s voor eenvoudige modellen, maar op maat gemaakte tuinhuizen met luxe opties kunnen duizenden euro’s kosten.

De kosten van een kleine overkapping voor je tuin variëren afhankelijk van het materiaal, ontwerp en de specificaties. Over het algemeen kun je verwachten dat een kleine overkapping voor een tuin begint bij ongeveer €500 en kan oplopen tot enkele duizenden euro’s, afhankelijk van de kwaliteit en het type materiaal, zoals hout, metaal of kunststof, evenals extra functies zoals verlichting en zijpanelen. Het is het beste om offertes te vergelijken bij verschillende leveranciers om de exacte prijs voor jouw specifieke behoeften te bepalen.

De regels voor een klein tuinschuurtje kunnen variëren afhankelijk van de lokale bouwvoorschriften en het beoogde gebruik. Over het algemeen zijn kleine tuinschuurtjes, zoals gereedschapshuizen, meestal vrijgesteld van vergunningen als ze onder een bepaalde grootte vallen, bijvoorbeeld 10 vierkante meter. Als je echter van plan bent om je tuinhuis te gebruiken als een extra woning of gastenverblijf, kunnen er strengere bouwvoorschriften en vergunningsvereisten gelden.