Woodpro
Blokhut op maat laten maken

Blokhut op maat laten maken

Terug

Al enige tijd aan het twijfelen over de aankoop van een blokhut? Een blokhut op maat kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden en wordt dat tegenwoordig ook steeds meer.

Een blokhut wordt tegenwoordig voor steeds meer verschillende doeleinden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een tuinkantoor, een fitnessruimte of zelfs een kledingkast. Ook worden de blokhutten steeds vaker gebruikt puur als overkapping voor uw jacuzzi. Bij Woodpro heeft u de keuze uit heel veel verschillende blokhutten en tuinhuizen. De mooiste blokhutten op maat vindt u bij Woodpro!

     

Houten blokhutten

Het makkelijke van de blokhutten op maat van Woodpro is dat ze makkelijk te onderhouden zijn en dat hout voor een isolerende werking zorgt. Ook het idee dat een blokhut van hout beter in uw tuin past is voor ons één van de redenen geweest om voor hout te kiezen en niet voor een ander materiaal.

Er is expres niet gekozen voor bijvoorbeeld een kunststoffen of stenen blokhut. Dit komt omdat deze materialen enkele nadelen met zich meebrengen waardoor onze keuze gevallen is op het gebruik van een goede kwaliteit hout. Wanneer een kunststoffen of stenen blokhut neergezet wordt verandert deze al vrij snel van kleur en van houding. De kleuren vervagen compleet of worden dermate aangetast dat de blokhut er minder mooi uit gaat zien. Dit is bij hout niet zo snel het geval!

Uw blokhut ontwerpen met onze 3D-configurator

Met onze 3D-configurator kunt u uw eigen blokhut op maat ontwerpen. U wordt door middel van enkele eenvoudige stappen door de hele configuratie geleid en komt uiteindelijk uit bij uw perfecte ontwerp. Ook is het mogelijk om naast de stappen heel duidelijk uw ontwerp 3D te kunnen volgen/bekijken. Door onze vele opties kunt u vele keuzes gaan maken en zult u goed na moeten denken over welke keuzes u maakt.

Woodpro-button 3D-configurator. Wanneer iemand op deze button klikt, komt diegene bij de 3D-configurator terecht.

Woodpro

Bij Woodpro gaat u er zeker uit komen, met meer dan 40 jaar ervaring bieden wij hoogwaardige kwaliteit voor uw tuinhuis en blokhut. Het hout wat Woodpro gebruikt is bijzonder vurenhout waardoor de kwaliteit van het hout hoogwaardig is.

Om Woodpro goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.