Woodpro

Zwarte tuinhuizen

Een zwart tuinhuis is modern, tijdloos en is een sfeervolle toevoeging aan uw tuin. De kleur staat heel mooi bij groene, maar ook gekleurde planten. Geen wonder dat ze steeds populairder worden! Een zwart tuinhuisje in een tuin geeft een strakke, maar ook warme uitstraling. Bent u benieuwd geworden naar een zwart tuinhuisje, hieronder ziet u ons aanbod. Al onze zwarte tuinhuisjes zijn aan te passen in de 3D-configurator!

Kleuren combineren bij uw zwarte blokhut

Woodpro raadt u altijd aan uw tuinhuis voorbehandelen door middel van een impregneermiddel. U kunt uw blokhut of tuinhuis ook in onze fabriek laten behandelen. Het maakt niet uit of u daarbij voor een groot tuinhuis of klein tuinhuis kiest

De grondlaag wordt dan gegarandeerd voor de montage aangebracht, en zo worden alle hoeken en gaten behandeld. Het is de bedoeling dat u hierna binnen een jaar het buitenoppervlak opnieuw behandeld voor een optimale bescherming. Met deze optie kunt u kiezen uit vijf verschillende kleuren: kleurloos, wit, grafiet, bruin en lichtgrijs. Wil u een donker gekleurd tuinhuis, kies dan voor de grafiet of lichtgrijze kleur.

Mocht u een andere kleur wensen voor u ramen en deuren dan kunt u deze apart laten behandelen. Om een mooi contrast te creëren kiest u voor een lichtere kleur bij het donker van uw tuinhuis. U kunt zoals hierboven beschreven weer kiezen uit de vijf behandel kleuren. Maar wilt u graag een andere kleur, bijvoorbeeld een mooie groene kleur of een andere tint dan is het gemakkelijk om over de behandel kleur heen te verven.

Uw tuinhuis ontwerpen in de 3D-configurator

Weet u nog niet helemaal zeker of u een zwart tuinhuis wilt? In onze 3D-configurator kunt u heel makkelijk de maten van uw tuinhuis, de ramen en deuren en de kleuren aanpassen. Bij elke aanpassing veranderd het 3D model mee. Zo ziet u meteen of u uw aanpassing mooi vindt of dat u de aanpassing weer ongedaan wilt maken. U kun took direct testen of een tuinhuisje met luifel of overkapping iets voor u is.