Woodpro

Tuinhuis met luifel

Bent u op zoek naar een plek waar u lekker kunt loungen en heeft u een plek nodig om uw tuingereedschap op te bergen? Kies dan voor een tuinhuis met luifel. Door de luifel kunt u op een warme zomerdag lekker uit de zon zitten en in het najaar nog wat langer buiten blijven zitten door de warmte die er onder blijft hangen. In het tuinhuis kunt u uw tuingereedschap opbergen en/of uw fietsen stallen. Hierdoor staat alles netjes uit het zicht en ziet uw tuin er mooi en overzichtelijk uit.

Tuinhuisjes met luifel op maat

Het belangrijkste is het bepalen van het doel voor de tuinhuis met luifel, wat wilt u er mee doen? Onder de overkapping lekker loungen en een verjaardag vieren? In het tuinhuisje tuingereedschap opbergen, een werkbank maken of misschien een man cave. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Door gebruik te maken van onze 3D configurator kunt u uw eigen tuinhuis met overkapping op maat maken, zodat deze perfect in uw tuin en bij uw activiteiten past. U kunt zelf kiezen hoe groot u de tuinhuis en de luifel maakt, wat voor een dak u plaatst op uw tuinhuis met luifel, een plat dak of een zadeldak. Door te kiezen voor maatwerk van uw tuinhuis met luifel zullen er geen extra kosten bijkomen.

Vind u het lastig om zelf te bepalen hoe u uw tuinhuis wil hebben, bijvoorbeeld waar wil ik een deur? Waar moet een raam? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen en onze professionals zullen u helpen bij het ontwerpen van uw perfecte tuinhuis met overkapping of tuinschuur met overkapping.

Ons hout

Het hout dat wij gebruiken bij Woodpro is een stevig een duurzaam hout. De bomen waar ons hout vandaan komt groeien in een koud klimaat, hierdoor groeien de bomen wat langzamer. Door de minder snelle groei ontstaan er fijne ringen, die er voor zorgen dat de structuur erg sterk wordt. Doordat wij zelf de productie in handen hebben kunnen wij de beste kwaliteit tegen de beste prijs bieden. Tevens proberen wij het houtafval tot het minimum te beperken door het te gebruiken voor andere doeleinden.

Voordat uw tuinhuisje met luifel geplaatst zal worden kunt u er voor kiezen om het hout onder keteldruk te laten impregneren, verdere behandeling van het hout is dan niet meer nodig.

Woodpro heeft 4 verschillende kleuren waaruit kan kiezen om uw tuinhuis met luifel compleet te maken. U kunt kiezen uit wit, grafiet grijs, eiken bruin, lichtgrijs en kleurloos. Tevens is het mogelijk om de ramen en de deuren door ons te laten schilderen. Ze zullen 5-6 jaar beschermd zijn, wij maken gebruik van het kwaliteitsmerk, Sigma. De kleuren die u hiervoor kunt kiezen zijn stofgrijs en zuiverwit.

Tuinhuis met luifel bouwen

U kunt er voor kiezen om zelf uw tuinhuis met overkapping te bouwen, wij zullen een handzame montagehandleiding mee leveren. Hierdoor kunt u gemakkelijk zelf uw tuinhuis met luifel in elkaar zetten.

Uiteraard is het mogelijk om uw houten tuinhuisje te laten bouwen door een experts. Hiervoor kunt u contact opnemen met 1 van onze dealers. Kijk op onze website welke dealers er bij ons zijn aangesloten.

De extra’s bij Woodpro

Woodpro heeft de beste prijs-kwaliteit verhouding, wij leveren onze tuinhuizen met hoogwaardige kwaliteit tegen de beste prijs. Hier krijgt u van ons 5 jaar garantie bij, op eventuele fabricage en/of constructiefouten.

Tevens krijgt u bij Woodpro nog meer voordelen die bij de prijs zijn inbegrepen zoals, dubbele en afgekit beglazing, afvoergaten, chroomkleurige deurgrepen en nog veel meer.

Kiest u voor een tuinhuis met luifel met een klassieke look of gaat u voor een modernere look, wij hebben voldoende keuze en helemaal aanpasbaar naar uw wensen. Ga snel naar onze 3D configurator en bekijk de mogelijkheden.