Woodpro

Goedkoop tuinhuis

Wilt u een mooi goedkoop tuinhuis voor een klein budget? Wij hebben goedkope tuinhuisjes te koop die speciaal voor u op maat gemaakt kunnen worden. Doordat wij de productie zelf in handen hebben kunnen wij de prijs van de tuinhuisjes laag houden. Al onze tuinhuisjes zijn van de beste kwaliteit, voor de beste prijs. Hierdoor kunt u bij ons een houten tuinhuis kopen die goedkoop is en een goede kwaliteit heeft.

Zoekt u een goedkoop tuinhuisje met een luifel of veranda, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook hebben wij tuinschuurtjes van goede kwaliteit zonder een overkapping.

Kwalitatieve goedkope tuinhuizen

Bent u op zoek naar goedkope tuinhuizen, maar ook van goede kwaliteit zijn? Zoek dan niet verder. Wij helpen u graag, met onze 3D configurator kunt u zelf uw goedkope tuinhuis met overkapping samenstellen.

Kiest u voor een tuinhuis met overkapping goedkoop waarin u lekker kunt genieten of voor opslag van uw tuin materialen en/of fietsen? Zelfs de kleur kunt u zelf bepalen.

Kies bijvoorbeeld voor een grijs tuinhuis, zwart tuinhuis of een wit tuinhuis. Bij ons is heel veel mogelijk.

Met luifel of met veranda?

Door het gebruik te maken van een luifel of veranda zit u gemakkelijk uit de zon, tevens kunt u langer buiten zitten in het najaar door de warmte die onder de luifel of veranda blijft hangen. Wanneer het ligt regent kunt u lekker blijven genieten.

Door te kiezen voor een goedkoop tuinhuis met luifel of een veranda, kunt u langer het vakantiegevoel vasthouden. De tuinhuis met luifel en veranda kunnen wij goedkoop houden, doordat onze eigen fabriek de tuinhuizen van Woodpro produceert.

Prijs-kwaliteit verhouding

Bij Woodpro is het mogelijk om voor de beste kwaliteit een goede prijs te maken, doordat wij de productie zelf in handen hebben. Of u nu kiest een goedkoop tuinhuis met luifel, een goedkoop tuinhuis met veranda of voor een goedkoop klein tuinhuisje, wij kunnen het tuinhuisje naar uw wens maken met onze 3D configurator. Met behulp van onze 3D-configurator maakt u de mooiste tuinhuisjes goedkoop!

Het hout wat wij bij Woodpro gebruiken komt uit Noord Europese landen waar een koud klimaat heerst. Hierdoor groeien de bomen wat minder snel en krijgt de boom fijne ringen. De fijne ringen zorgen ervoor dat het hout steviger en duurzamer is. Wij leveren dus een tuinhuis die goedkoop is maar ook kwalitatief erg goed.

Kiest u ervoor om een tuinhuis goedkoop te kopen bij Woodpro, dan zullen er nog vele extra’s inbegrepen zijn. Te denken valt aan dakbedekking, dubbel glas en de ramen zullen worden afgekit.

Eigen tuinhuis bouwen?

Tevens is het ook mogelijk om uw eigen houten tuinhuis zelf te bouwen. Wij leveren een makkelijk hanteerbare montagehandleiding. Uiteraard is het ook mogelijk om uw goedkope tuinhuis te laten bouwen via één van onze dealers.