Woodpro

Grote blokhutten

Bent u op zoek naar een grote blokhut van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u bij Woodpro aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 40 jaar dé producent van blokhutten, tuinhuizen en overkappingen! Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droom.

Wij hebben een assortiment met verschillende soorten huisjes, denk aan een blokhut met een plat dak of een zadeldak, verschillende kleuren en verschillende maten. Het is bij ons ook mogelijk om uw blokhut helemaal op maat te laten maken, u kunt hiervoor gratis en vrijblijvend gebruik maken van onze 3D-configurator. Hierin kunt u uw eigen ontwerp maken, en ziet u meteen hoe uw blokhut eruit komt te zien.

Waarvoor gebruikt u een blokhut?

Een grote blokhut kunt u voor veel doeleinden gebruiken, het hoeft niet alleen een fietsenschuurtje te zijn of een opslag voor tuingereedschap. Het komt vaak voor dat een blokhut gebruikt wordt voor bijvoorbeeld:

  • een tuinkantoor
  • een mantelzorgwoning
  • een extra slaapkamer
  • een gastenverblijf

Op het moment is een tuinkantoor razend populair. Veel mensen werken thuis vanwege corona besmettingsgevaar maar hebben hier helemaal geen geschikte werkplek voor in het huis. Een grote blokhut past hier dus heel goed bij! U kunt op deze manier gasten op een veilige afstand ontvangen, rustig team-meetings houden en bent u even toe aan een pauze bent u binnen no time weer thuis.

Wist u dat u een mantelzorgwoning zonder vergunning in uw tuin mag plaatsen? Er zijn natuurlijk wel een aantal regels aan verbonden die verschillend per gemeente, maar in principe is het vrij eenvoudig. Zo mag de woning maar 3 meter hoog zijn, en wanneer de mantelzorg stopt, moet de keuken en de badkamer eruit gehaald worden.

Grote blokhut ontwerpen en kopen

U kunt natuurlijk een grote blokhut uit ons assortiment bestellen en plaatsen. Maar hoe leuk is het om uw eigen – op maat gemaakte blokhut – te ontwerpen! In de inleiding hadden we het er al even over, maar u kunt hier meer lezen over onze 3D-configurator.

Zo doorloopt u bijvoorbeeld een aantal stappen, in deze stappen kunt u uit verschillende opties kiezen als:

  • afmetingen
  • daktype
  • ramen en deuren
  • (verf)behandeling
  • extra opties

Daktype

U kunt bij Woodpro kiezen uit twee verschillende daktypes: een plat dak en een zadeldak. Een plat dak geeft vaak een wat modernere uitstraling, en een zadeldak een meer klassiek of landelijk aanzien.

Ramen en deuren

U kunt in onze blokhutten zoveel ramen en deuren toevoegen als u wilt. Vindt u het fijn om twee ingangen te hebben, of wilt u een extra slaapkamer creëren maar ook een schuurtje voor uw fietsen? Dan is het handig om twee ruimtes te maken met verschillende ingangen.

(Verf)behandelingen

U kunt bij Woodpro kiezen uit twee soorten behandelingen. Keteldruk-impregneren en sproei-impregneren. Beide opties kunt u kiezen in de configurator. Lees hier meer over onze impregneer methoden!

Heeft u nog meer vragen, kunt u altijd contact opnemen met ons, of een van onze dealers. Wij werken met een uitgebreid landelijk dealernetwerk, die u alle extra informatie kunnen geven bij de aanschaf van een grote blokhut. Ook kunt u in de showrooms een goed overzicht krijgen van alle producten.