Woodpro

Witte tuinhuizen

Een wit tuinhuisje is fris, tijdloos, helder en schitterend om te zien. Met andere woorden, een mooie, klassieke toevoeging aan uw tuin. Een groot of klein huisje, een wit tuinhuis staat mooi bij groene én kleurrijke planten. De kleur laat uw tuin groter en lichter ogen. Hieronder kunt u ons assortiment aan witte tuinhuisjes bekijken. U kunt er ook voor kiezen een van onze andere tuinhuisjes in de configurator aan te passen!

Kleuren combineren bij uw witte tuinhuis

Woodpro raad u altijd aan uw tuinhuis voorbehandelen door middel van een impregneermiddel. U kunt uw blokhut of tuinhuis ook in onze fabriek laten behandelen. De grondlaag wordt dan gegarandeerd voor de montage aangebracht, en zo worden alle hoeken en gaten behandeld. Het is de bedoeling dat u hierna binnen een jaar het buitenoppervlak opnieuw behandeld voor een optimale bescherming. Met deze optie kunt u kiezen uit vijf verschillende kleuren: kleurloos, wit, grafiet, bruin en lichtgrijs. Wil u een wit tuinhuis, kies dan voor de witte kleur. Bekijk ook eens onze tuinhuisjes met luifel of een witte veranda.

De ramen en deuren kunt u apart laten behandelen, mocht u een andere kleur wensen. Een zwarte of donkere kleur geeft vaak een mooi contrast met het wit van uw tuinhuis. U kunt wederom kiezen uit de vijf behandel kleuren die u hierboven ziet staan. Maar wilt u graag een andere kleur, bijvoorbeeld een mooie blauwe kleur of een rode kleur dan verft u dat gemakkelijk over de behandel kleur heen.

Uw tuinhuis ontwerpen in de 3D-configurator

Weet u nog niet helemaal zeker of u een wit tuinhuis wilt? In onze 3D-configurator kunt u heel makkelijk de maten van uw tuinhuis, de ramen en deuren en de kleuren aanpassen. Bij elke aanpassing veranderd het 3D model mee. Zo ziet u meteen of u uw aanpassing mooi vindt of dat u de aanpassing weer ongedaan wilt maken.