Woodpro

Houten veranda bouwpakket

Met een houten veranda bouwpakket bent u direct voorzien van een hoogwaardig product van Woodpro. In dit bouwpakket zult u alle materialen vinden die u nodig zult gaan hebben voor de opbouw van uw veranda. Al die tijd aan het twijfelen geweest of een houten veranda bouwpakket wel iets voor u zou zijn? Nou bij Woodpro kunt u alle opties bekijken voordat u over gaat op de aankoop hiervan.

De opties van een houten veranda bouwpakket

Met een houten veranda bouwpakket gaat u vele keuzes tegemoet. Waarvoor gaat u hem uiteindelijk gebruiken? De meest voorkomende ideeën van het gebruik van een houten veranda bouwpakket leggen wij hier uit. Een veranda wordt tegenwoordig voor verschillende doeleinden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een tweede woonkamer. Een comfortabele zitbank, stoelen en een mooie tv in de hoek opgehangen? Het perfecte plaatje voor velen die de aanschaf van een houten veranda bouwpakket hebben gedaan. Een ander veel voorkomend gebruik van een houten veranda bouwpakket is de vrijstaande veranda gebruiken als zitruimte in de zomer. Wanneer het mooi weer is en er staat toch nog een aardig windje, is het voor velen een fijne gedachte om onder een veranda te zitten.

Een houten veranda bouwpakket met onze 3D-configurator

Bij Woodpro kunt u gebruik gaan maken van een 3D-configurator! Met deze configurator kunt u uw eigen houten veranda gaan ontwerpen. Deze wordt dan automatisch als een houten veranda bouwpakket geleverd. De configurator werkt heel gemakkelijk. Met een aantal simpele stappen zullen wij hier uitleggen hoe het werkt.

Allereerst krijgt u de keuze om een type veranda te kiezen die u wilt gaan aanpassen. Dit wordt ook wel een sjabloon genoemd. Hier heeft u twee keuzes, bestaande ontwerpen en kale sjablonen. Wanneer u de eerste keuze gemaakt heeft start de configuratie. Dan kunt u direct klikken op de ‘klik hier en bekijk uw blokhut in 3D’ button. Dan krijgt u direct een goed beeld van de aanpassingen die u verricht.

Stap 1 is de keuze tussen twee verschillende wanddiktes. U heeft de mogelijkheid tussen 28 mm en 44 mm. Ook heeft u de keuze tussen wandverhoging bij stap 1. Bij stap 2 wordt het al een stuk ingewikkelder. Hier moet u gaan beslissen wat voor soort daktype, dakbedekking, noklijn richting en shingles kleuren u op uw veranda wilt. U kunt onder andere kiezen uit een veranda met een plat dak. Er zijn verschillende kleuren waaruit u kunt kiezen. Bekijk hier het voorbeeld van een witte veranda.

De ramen en deuren zijn aan de beurt bij stap drie en vier. Bij de deuren heeft u verschillende opties. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw veranda compleet zonder deuren te laten. De andere keuzes bij een veranda zijn, enkele deuren en dubbele deuren. Een veranda kan ook worden gecreëerd met verschillende soorten ramen. Denk hierbij aan vaste ramen, uitzetramen, vleugelramen en draai-kiepramen. Na deze keuze kunt u nog de houtbewerking en verschillende behandelingen voor uw veranda gaan kiezen. Ook een binnenvloer is hier één van de mogelijkheden.

U bent na deze stappen compleet klaar en kunt overgaan tot de afronding. Uw houten veranda bouwpakket zal bij u bezorgd worden en u kunt gaan beginnen met de bouw!