Woodpro

Tuinhuizen

Wilt u meer uit uw tuin halen? Kies voor een tuinhuis van Woodpro. Woodpro maakt het mogelijk om nog langer van uw tuin te genieten. Het is uiteraard mogelijk om in de zomer in uw tuinhuis te zitten, maar het maakt het ook mogelijk om in de winter nog eens de tuin in te gaan. Bij het bouwen van uw houten tuinhuis is het van belang dat u kiest voor kwaliteit.

 

De houten tuinhuizen van Woodpro zijn scherp geprijsd en hebben een zeer goede kwaliteit. Dit is mogelijk omdat wij de productie in eigen hand hebben.

Bij Woodpro zijn de mogelijkheden op het gebied van tuinhuizen eindeloos. U kunt kiezen voor een tuinhuis met overkapping of zonder overkapping.

 

Heeft u een modern huis en een moderne tuin? Kies dan voor een moderner model. Liever een wat klassieker model? Ook dit is geen probleem, we hebben beide varianten tuinhuizen in ons assortiment.

Waarom een tuinhuis kopen?

Uiteraard is een tuinhuis een erg praktische oplossing. Heeft u nu een opslagruimte vol staan met gereedschap, tuinspullen of fietsen? Dat is uiteraard prima op te lossen met een tuinhuisje. Houten tuinhuizen kunnen als bergruimte ingericht worden, maar ook als complete extra leefruimte. Grote tuinhuizen zijn daar ideaal voor.

U kunt het inrichten als thuiskantoor, een ruimte waar kinderen kunnen spelen of misschien heeft u wel een eigen bedrijf waar u extra ruimte voor nodig hebt.

Wilt u een tuinhuis kopen? Neem dan gauw een kijkje in het assortiment van Woodpro.

Voordat u een tuinhuis van Woodpro koopt, bedenk goed wat het doel gaat worden. Gaat het om een huisje waar u een scooter of twee fietsen in wilt opbergen? Het formaat hoeft dan niet heel groot te zijn. Wilt u samen met uw kinderen lekker loungen? Of geeft u misschien wel een feestje in de tuin?

Dan heeft u waarschijnlijk veel meer ruimte nodig en moet u gaan nadenken over een tuinhuis met luifel. Het is voor Woodpro geen probleem om aan uw specifieke wensen te voldoen.

Het beste hout voor mooie tuinhuizen

Onze eigen fabriek produceert de tuinhuizen van Woodpro. De houtsoorten die wij gebruiken komen uit noordelijk gelegen landen met een koud klimaat. De kou zorgt ervoor dat de bomen minder snel groeien. Dit maakt dat de jaarringen fijner worden. Vervolgens zorgt dit op zijn beurt ervoor dat de structuur van het hout heel sterk wordt. De houtdelen passen tot de millimeter precies in elkaar.

Bij Woodpro ligt de natuur aan ons hart. We zien erop toe dat de producten die wij produceren volledig recyclebaar zijn. Wij doen ons best om houtafval tot een minimum te beperken en gebruiken eventueel resthout voor andere doeleinden.

De beste prijs-kwaliteitverhouding.

Wanneer u op zoek bent naar de beste prijs voor de beste kwaliteit, dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Woodpro is de juiste partij voor u. Bij Woodpro zijn er veel extra’s standaard inbegrepen in de prijs.

Denk aan zaken als dubbelglas en dakbedekking. De ruiten worden bovendien afgekit afgeleverd. Tóch zijn onze tuinhuizen voordelig geprijsd.

Zelf uw tuinhuis bouwen

Het is eenvoudig om het tuinhuis zelf te bouwen. Met onze eenvoudige en duidelijke montagehandleiding kunt u het prima zelf in elkaar zetten. Wilt u het liever laten bouwen door een professional? Uiteraard is dit geen probleem.

U kunt dan een van onze dealers inschakelen. Via onze website kunt u makkelijk en snel in contact komen met de dealers.

Maatwerk?

Wanneer u specifieke wensen heeft, bijvoorbeeld houten tuinhuisjes met veranda, dan kunt u met onze unieke 3D-configurator alles compleet naar wens ontwerpen. Een bijkomend voordeel is dat er geen extra kosten zijn wanneer u kiest voor maatwerk.

Binnen de configurator is het mogelijk om uit een ruime collectie van ramen, deuren en kleuren (bijvoorbeeld wit, grijs, zwart, etc.) te kiezen. Verder zijn de afmetingen eenvoudig aan te passen en compleet op maat te maken. Het unieke aan onze configurator is dat het mogelijk is om uw ontwerp in 360 graden te bekijken.

goedkope tuinhuizen of goedkope blokhutten online kopen is bij Woodpro erg gemakkelijk!