Woodpro

Over ons

Over Woodpro

Al meer dan 40 jaar ontwerpt en produceert Woodpro blokhutten, garages, priëlen en vakantiehuizen. Woodpro biedt een breed scala aan ontwerpen en maten en we hebben de flexibiliteit om aan uw individuele behoeften te voldoen. Woodpro heeft veel dealers in Nederland waar u onze producten kunt bekijken. Het hoofdkantoor van Woodpro is gevestigd in Laren (Nederland) en wij zijn actief op onze thuismarkt en wereldwijd.

Wij staan voor kwaliteit

Wij bieden een grote variëteit aan modellen en afmetingen, met veel ruimte voor uw eigen wensen. Altijd met de kwaliteit die u van een A-merk mag verwachten. In heel Nederland heeft Woodpro specialisten waar u terecht kunt voor advies en aankoop. We zijn gevestigd in Laren (Gelderland), hebben een productiesite in Letland en zijn actief in binnen- en buitenland.

>200

medewerkers

1

productiesite

349

vertrouwde dealers wereldwijd

425k

bomen geplant

Het beste van het beste

Woodpro gebruikt hoogwaardig vurenhout voor onze blokhutten, priëlen en garages die afkomstig zijn uit Noord-Europese landen met koude klimaten. Door de koude temperaturen groeien de bomen langzaam, waardoor de groeiringen dichter bij elkaar staan. Dit maakt het hout stabieler en duurzaam. We minimaliseren ook krimping van hout door speciale droogkamers te gebruiken om ons hout te drogen tot een vochtgehalte van ongeveer 14% -16%.

Daarom Woodpro

In ons assortiment vindt u honderden populaire ontwerpen. Daarnaast bieden we alle ruimte voor maatwerk. Altijd met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Verder biedt Woodpro veel gratis extra’s, zoals dubbelglas, dakbedekking, 3-puntssluitingen, diverse opties en kosteloze bezorging in heel Nederland (behalve de eilanden). Nog meer voordelen: eenvoudige montage, uitgebreide service en vijf jaar garantie.

Geschiedenis

Onze oprichter

Bertus Wuestman, de oprichter van Lugarde en later Woodpro, werkte in zijn jonge jaren bij zijn vader als rietdekker. Al snel vroegen klanten of hij ook een tuinhuisje kon leveren. In 1978 ontwikkelde Bertus zijn eerste huisje, uiteraard met een rieten dak. Daarna volgden vele nieuwe ontwerpen, met ook andere dakbedekkingen. Inmiddels is Lugarde/Woodpro uitgegroeid tot een bedrijf met honderden tuinhuizen, overkappingen en tuinkantoren.

In 2022 is het bedrijf overgenomen. Bertus’ zoon en dochter bekleden nog altijd een managementfunctie. De tuinhuisjes Prima Andrea en Prima Thomas zijn naar hen vernoemd. Op kantoor en in de productie zijn circa 200 medewerkers dagelijks in de weer voor Woodpro-klanten.

Altijd innoverend

De unieke 3D-configurator is onze nieuwste innovatie voor tuinhuizen, blokhutten, tuinkantoren en meer. U kunt eenvoudig uw eigen droomhuis bouwen en vanuit elk gewenst perspectief bekijken. U hoeft zich niet langer voor te stellen hoe uw toekomstige, op maat gemaakte tuingebouw eruit zal zien – u kunt het in 360 ° beleven.

Ontdek onze innoverende bouwsystemen

Zelf ontwerpen? U doet het zo!

De nieuwste innovatie van Woodpro is onze unieke 3D-configurator. Hiermee ontwerpt u kinderlijk eenvoudig uw ideale tuinhuis. Dankzij de augmented reality functie ziet u zelfs hoe uw 3D-ontwerp in uw eigen tuin staat.

Ontwerp uw eigen tuinhuis

 

Uitgebreid assortiment

Bekijk ons uitgebreide aanbod houten tuinhuizen en overkappingen. Ontvangt u liever een brochure per post? Dan kunt u een brochure aanvragen. Of zoekt u een specialist bij u in de buurt? Laat het ons weten via het showterreinen-formulier of bel ons op 0573 401 800. Wij bekijken dan welke dealer showmodellen heeft van het soort tuinhuisje of de soort overkapping die u zoekt.

Bekijk ons assortiment

 

Word stagiair bij Woodpro

Ben je hbo-er, is je schrijf- en taalvaardigheid bovengemiddeld en zoek je een interessante stage in marketing en communicatie? Kom dan eens praten bij Woodpro!

Lees meer over je stage bij Woodpro

 

Het Woodpro Team staat voor u in de startblokken                                                                                                    

        

samen met Pip…  onze kantoorhond