Woodpro
Bouwsystemen

Bouwsystemen

Blokhut-systeem

Het populaire blokhut-systeem is herkenbaar aan de overlappende hoekverbindingen. Het bouwsysteem zorgt voor een klassieke en landelijke uitstraling. De messing- en groefbalken passen perfect in elkaar. Het blokhutten-systeem is vervaardigd met een hoekovergang die zowel wind- als waterbestendig is. Wij kunnen uw blokhut in vele maten en met vrijwel onbeperkte ontwerpmogelijkheden produceren.

Verschillende wanddiktes

 

Woodpro biedt twee wanddiktes met diamantkoppen als uiteinden. 

Ontdek onze blokhutten!

Moderne lijn

Ons nieuwste lijn is een lust voor het oog met zijn moderne uitstraling. De dikke palen van 12×12 zorgen voor een robuust uiterlijk. De montage is zeer eenvoudig daar de wanddelen eenvoudig in de palen, die voorzien zijn van sleuven, worden geschoven.

In vele maten en uitvoeringen verkrijgbaar en uiteraard in onze unieke 3D-configurator gratis door u naar eigen wensen aan te passen of een geheel nieuw ontwerp te maken.

 

 

Ontwerp op maat en configurator

U kunt het ontwerp van elke blokhutten, tuinhuizen of garages wijzigen. Bijna alles is mogelijk. Wijzig de grootte van het gebouw of het daktype om aan uw behoeften te voldoen. Selecteer verschillende deuren, ramen of glas. Verander de vorm of verleng uw blokhut met een extra kamer. Vraag om een ​​op maat gemaakt ontwerp dat voor u kan worden gemaakt, of ontwerp uw tuingebouw zelf met de 3D-configurator van Woodpro en bekijk uw tuinhuis vanuit elke hoek. Woodpro-logo-3D-configurator