Woodpro

Blokhut met overkapping

Bent u op zoek naar een blokhut met overkapping waar u ook tijdens de avonduren kunt genieten van uw tuin? Dan bent u bij Woodpro aan het juiste adres! Woodpro biedt een uiteenlopend assortiment aan blokhutten met overkapping. Woodpro ontwerpt en produceert al meer dan 40 jaar houten blokhutten met overkapping en heeft daarnaast de flexibiliteit om aan individuele wensen te voldoen.

Een blokhut met overkapping van hout

Een houten blokhut of blokhut met overkapping zorgt voor extra sfeer in de tuin en is ideaal voor intieme momenten met familie en vrienden. Daarnaast is het gebruik van hout ook simpelweg een goede keus voor uw blokhut met overkapping. Woodpro biedt namelijk hoogwaardig vurenhout afkomstig uit Noord-Europese landen met koude klimaten. De bomen groeien langzaam door dit klimaat, waardoor de groeiringen dichter op elkaar staan. Dit zorgt ervoor dat het hout stabiel en duurzaam is en dat u een blokhut met overkapping van goede kwaliteit straks heeft staan in uw tuin.

De perfecte oplossing!

Een blokhut met overkapping is momenteel heel populair. Dit is ook niet zo gek, want u heeft én een opbergruimte én een plek om het hele jaar buiten van uw tuin te genieten. Een houten blokhut is dus hartstikke veelzijdig! Daarnaast hoeft u natuurlijk het schuurtje niet te gebruiken als opbergruimte, maar u kunt het ook gebruiken als hobbyruimte of extra loungeruimte. Als het buiten toch heel hard begint te regenen, kunt u namelijk de gezellige borrel naar binnen verplaatsen!

Onder de overkapping van uw blokhut kunt u genieten van heerlijke zomeravonden. Daarnaast is een blokhut met overkapping ook uitermate geschikt om een extra schaduwplek te creëren in uw tuin. Bij een tuin die volledig op het zuiden staat is het met de hete zomerdagen fijn om toch in uw tuin te kunnen zitten. Installeer een koelkast in het schuurtje en u kunt zo een paar koude drankjes pakken. Bekijk ook eens de morgelijkheden voor een vrijstaande veranda.

Heeft u een vergunning nodig?

Als u een blokhut met overkapping gaat bouwen is het verstandig om even stil te staan bij de vraag of u hiervoor een vergunning nodig heeft. Over het algemeen heeft u geen vergunning nodig, maar u wilt natuurlijk na de tijd niet voor verrassingen komen te staan! Ondanks dat de landelijke wetgeving in Nederland over het algemeen gelijk is, kan een gemeente hiervan afwijken. Daardoor kunnen de regels tussen verschillende gemeenten verschillen. Gemeenten zijn namelijk redelijk vrij om te bepalen hoe zij hun ruimtelijk ordeningsbeleid vormgeven. Controleer daarom altijd even de regels bij uw gemeente voor de bouw van een houten blokhut met overkapping. De meeste regels gaan over de locatie en het formaat van uw blokhut.

Volledig op maat gemaakt

Heeft u ons hele assortiment bekeken, maar kunt u geen blokhut met overkapping vinden die bij uw wensen past? Geen nood! Woodpro heeft namelijk een 3D-configurator waarmee u volledig uw tuinhuis in 3D kunt ontwerpen. Een overkapping op maat! De perfecte oplossing om tegemoet te komen aan uw wensen. Woodpro is kampioen maatwerk! Tegenwoordig worden de meeste standaard modellen aangepast of wordt er een volledig nieuw ontwerp gemaakt in de 3D-configurator. Kies de kleur die het beste bij uw wensen past. Bijvoorbeeld een tuinhuis met een grijze kleur, een zwart tuinhuisje of een wit tuinhuis. Zo creëer je een blokhut op maat naar uw wensen.

Is de 3D-configurator iets voor u?! Neem dan gauw een kijkje en ga aan de slag met het ontwerp van uw blokhut met overkapping. U heeft heel veel mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld de afmetingen aanpassen, het type ramen en deuren, het type dak en u kunt natuurlijk de behandelingsmethode van het hout kiezen.

Bent u zelf niet zo handig met het ontwerpen van uw blokhut met overkapping in onze 3D-configurator? Ook daar hebben wij een oplossing voor! Stuur dan een maatwerkaanvraag in waarin u uw maatwerk wensen beschrijft! Wij sturen uw aanvraag naar onze dichtstbijzijnde dealer. Hij zal contact met u opnemen over hoe hij kan helpen.

Wilt u een blokhut met overkapping? Kies veilig, kies voor de beste prijs-kwaliteitverhouding, kies Woodpro!