Woodpro
Tuinhuis op maat

Tuinhuis op maat

Terug

Heeft één van onze tuinhuizen uw aandacht getrokken maar twijfelt u of het tuinhuisje wel precies aan uw wensen en behoeften voldoet? Bij Woodpro kunt u een tuinhuis op maat laten maken. Iedereen heeft zijn of haar eigen wensen en behoeften wanneer er gedacht wordt aan een tuinhuisje op maat, denk bijvoorbeeld aan een tuinhuis met overkapping , tuinhuisje met luifel of een schuur met overkapping op maat. Mogelijkheden genoeg die wij graag met u bespreken.

 

 

Waarom een tuinhuis op maat van Woodpro?

De tuinhuizen van Woodpro hebben verschillende doeleinden. De meeste mensen gebruiken de tuinhuizen om in de zomer gezellig onder de overkapping of in het tuinhuis te zitten om rustig te genieten. Ook heb je de garage tuinhuizen, voor de opslag van gereedschap. Tegenwoordig maakt het niet heel veel meer uit waar u uw grote tuinhuis voor gebruikt. Een tuinhuis gebruiken als man cave, fietsenstalling of als werkplek wordt steeds populairder. De mogelijkheden die Woodpro aanbiedt, zijn daarom ook erg uitgebreid. Niet iedereen wil alleen maar een houten tuinhuis, een tuinhuis met overkapping of met veranda de vraag naar verschillende mogelijkheden stijgt met de dag.

Doordat er een ruime keuze bestaat in de tuinhuizen, blokhutten en veranda’s is het voor u ook erg interessant om te gaan kijken naar eigen ontwerpen. Bij Woodpro kunt u daarom ook uw eigen ontwerp gaan maken en kijken wat er allemaal mogelijk is. Het enige wat er dan nog aan scheelt is het idee, wat gaat u doen met uw eigen ontworpen op maat gemaakte tuinhuis? Maakt u er het droomplekje van voor uw vrouw en uzelf, vindt u het belangrijker dat u kinderen de perfecte ‘chil-plek’ hebben. Een houten tuinhuis met veranda om heerlijk onder te zitten wanneer het een keer iets minder weer is. Natuurlijk zijn er ook opties voor een tuinschuur zonder overkapping.

Bij Woodpro maakt u de mooiste tuinhuisjes op maat.

3D-configurator van Woodpro

Bent u druk aan het kijken naar een mooie blokhut of tuinhuis maar ziet u de juiste nog niet. Maak dan met de 3D-cofigurator van Woodpro uw perfecte tuinhuis geheel op maat. Zo kun je met behulp van de configurator jouw schuur of blokhut op maat laten maken.

De keuze ligt volledig bij u, uw creatieve brein mag aan de slag gaan. Keuzes uit alleen tuinhuizen met en zonder veranda of overkapping, vierkant, rechthoekig, 5 hoekig of toch nog net iets anders. De maten kunnen allemaal aangepast worden binnen de configurator. Wilt u een klein tuinhuisje met bijvoorbeeld een wat grotere overkapping omdat het tuinhuis toch alleen maar dient als kleine opslagplaats? Een groot tuinhuis en een kleinere overkapping omdat u alleen onder de overkapping wilt zitten wanneer het regent, de keus ligt volledig bij u.

Ook de keuze tussen een plat dak of een zadeldak is mogelijk, de kleuren kunnen gekozen worden en het soort materiaal, wilt u een dak met 20° met een blauwe kleur? De meeste mensen weten van tevoren al snel wat ze willen, de één is altijd druk met zijn of haar tuinhuis, de ander besteed er minder aandacht aan en zit niet te wachten op het schoonhouden van het tuinhuis.

Kleine zwarte tuinhuis Houten tuinschuurtje Groot tuinhuis met overkapping

Daarom is de keuze behandeling van het hout, de deuren en ramen van groot belang. Bij de keuze van houtbewerking kunt u kiezen uit hout impregneren via keteldruk of hout sproeien met voorbehandeling. Bij de deuren en ramen ligt dit net iets anders daar kunt u kiezen tussen het beitsen van de ramen en deuren of het dompelen/impregneren van de ramen en deuren. Ook de vloer in het tuinhuis kan behandeld worden, dit houdt in dat de vloer gesproeid wordt zo zijn de delen waar u na de montage niet meer bij komt beschermd. De laatste keuze is dan de kleur van de sproei kleur. Er zijn vijf kleuren waaruit u kunt kiezen, bruin, transparant-licht-grijs, transparant, transparant-graniet-grijs en wit. Bekijk hier een voorbeeld van een zwart tuinhuis of een wit tuinhuis.

Bij de ramen en deuren heeft u twee keuzes stof grijs en zuiverwit. Wanneer alle keuzes gemaakt zijn en u uw eigen perfecte tuinhuis op maat heeft ontworpen kunt u overgaan op de aankoop. Woodpro zorgt er dan voor dat alle materialen zo snel mogelijk gereed gemaakt worden voor vertrek om u zo snel mogelijk te bedienen.

Toch liever een schuur op maat of alleen een houten tuinhuis met overkapping op maat? De verschillende keuzes binnen de 3D-configurator zijn groot waardoor u er zeker uit gaan komen. Met meer dan 40 jaar ervaring in het produceren van tuinhuizen en blokhutten op maat gaat u er bij Woodpro zeker uitkomen.

Veelgestelde vragen

Wat leg je onder een tuinhuis?

Onder een tuinhuis leg je een stevige fundering om ervoor te zorgen dat het tuinhuisje op maat gemaakt stabiel en duurzaam is. Het is essentieel voor het ondersteunen van tuinhuisjes op maat gemaakt, vooral als je een tuinhuis op maat laat maken.

Hoe hoog mag je tuinhuis zijn zonder vergunning?

In veel regio’s mag een tuinhuis zonder vergunning gebouwd worden als het niet hoger is dan 2,5 meter. Echter, de exacte hoogte kan variëren afhankelijk van lokale bouwvoorschriften en bestemmingsplannen, dus het is aan te raden dit na te gaan bij de lokale gemeente voordat je een tuinhuisje op maat laat maken.