Woodpro
Zelf een tuinhuis ontwerpen met onze 3D-configurator

Zelf een tuinhuis ontwerpen met onze 3D-configurator

Ontdek onze 3D-configurator en ontwerp uw eigen tuinhuis. blokhut, veranda of garage. Registratie is gratis en vrijblijvend. Na registratie kunt u uw ontwerp(en) opslaan en op elk moment en overal aan uw project blijven werken. U kunt uw ontwerp ook laten zien aan vrienden en familie.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de configurator? Bekijk de onderstaande instructies. Klik op het vraagtekensymbool in de configurator of bel ons. Ontwerp het tuinhuis van uw dromen en geniet! U kunt de configurator gebruiken op een laptop of desktop, in Chrome of Firefox en niet op tablets of mobiele apparaten.

Creëer uw perfecte tuingebouw, stap voor stap.

Stap 1: Kies uw product

Kies uw gewenste sjabloon. Het is tevens ook mogelijk om uw zoekopdracht te verfijnen met behulp van de filters. Wanneer u het gewenste sjabloon hebt gevonden, klikt u op ‘start design’ en laat u uw fantasie de vrije loop.

Stap 2: Maten, wanden en luifels

Selecteer hier de vorm, doorsnede en afmetingen van uw tuingebouw. Klik met uw muis op de muur om deze te selecteren, waarmee u kunt klikken en naar links of rechts slepen, en de afmetingen ervan kunt vergroten of verkleinen. Klik op de muur en u ziet een lijst met opties. Als u de optie luifel selecteert, kunt u de kap vergroten of verkleinen door de grote stippellijn te slepen. Klik op de muur of de stippellijn om de beschikbare opties te bekijken.

Stap 3: Dak

Hier kunt u kiezen tussen de verschillende dakstijlen. Selecteer uw gewenste daktype. U hebt de keuze uit vijf kleuren: zwart, blauw, bruin, groen of rood.

Stap 4: Deurtypen

Selecteer de deur die u wilt. Het plusteken (+) op de plattegrond geeft aan waar de geselecteerde deur zou passen. Klik op het + teken op de gewenste plek en de deur wordt gepositioneerd.

Stap 5: Raamtypen

Onderaan het scherm kunt u ramen selecteren. Al onze ramen zijn standaard voorzien van dubbele beglazing. Selecteer het gewenste raam en voeg het toe aan het plan door op de + te klikken. Wilt u extra ramen? Selecteer een ander raam en voeg het op dezelfde manier toe. De ‘+’ geeft de locaties in uw plan aan waar het geselecteerde raam past.

Stap 6: Kleurbehandelingen

Uw blokhut of overkapping kan ook in onze fabriek worden behandeld. U kunt hier kiezen uit de verschillende beschikbare kleuren en behandelingen. Elke behandeling heeft zijn eigen voordelen.

  • Sproei-impregnatie (voorbehandeling) : in white, graphite grey, brown or light grey.
  • Keteldruk impregnatie: in bruin.

Selecteer de gewenste behandeling en onze configurator past dit automatisch aan in uw 3D-model. U kunt maximaal drie verschillende kleuren per gebouw kiezen. Meer informatie over behandelingen is te vinden in de configurator zelf of op onze webpagina met verschillende opties voor uw blokhut.

Stap 7: Overige opties

Nu de basis van uw blokhut of garage compleet is, kunt u de afwerking selecteren. Er zijn veel opties die toegevoegd kunnen worden, bijvoorbeeld een binnenvloer. Alle beschikbare opties kunt u in deze stap bekijken en selecteren. Het is ook mogelijk om op dit punt extra verf te bestellen.

Stap 8: Afronding

Als u op de (winkelwagen) klikt, kunt u bij elke stap de selecties zien die u hebt gemaakt. U kunt een overzicht van de details voor elke stap bekijken door op de knop (informatie) te klikken. Als u hulp nodig heeft bij uw ontwerp, klikt u op het (vraagteken).

Vragen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag! 

NIEUW – Ontwerp in Augmented Reality bekijken!

Het is mogelijk om het ontwerp wat u maakt in Augmented Reality te bekijken, zo kunt u het ontwerp op schaal in de eigen tuin plaatsen. In de configurator verschijnt direct de knop augmented reality. Wanneer u hierop klikt en de aanwijzingen volgt, ontvangt u een e-mail. In de e-mail staan de verdere instructies, met een mobiel is het dan gemakkelijk om het tuinhuis zelf in de tuin te zetten. Hierna kan er compleet gekeken worden of het tuinhuis past, er kan omheen gelopen worden en er kan zelfs naar binnen worden gekeken.

AR Woordpro

Ontwerp uw eigen droomhuis

Wilt u uw eigen blokhut maken? Probeer onze 3D-configurator! U kunt de configurator gebruiken op een desktop of laptop, in Firefox of Chrome. Wilt u dat wij een ontwerp voor u maken? Vraag een gratis, vrijblijvende, op maat gemaakte ontwerpaanvraag aan!

Onze 3D-configurator werkt het beste op een desktop- of laptopcomputer.