Woodpro
Dakbedekking en vloeropties

Dakbedekking en vloeropties

Welk type dak heeft u het liefste op uw blokhut?

Bij Woodpro bieden wij twee verschillende daktypen voor uw garage, blokhut of tuinkantoor: een zadeldak en een plat dak.

 
                  

 

Als u geïnteresseerd bent in andere dakbedekkingen, helpen onze dealers u graag verder.

 

Plat dak

Bij elk plat dak leveren we een EPDM-dakbedekkingset. De EPDM-dakbedekking is niet alleen zeer goed bestand tegen UV-straling, maar is ook zeer duurzaam. Bovendien vereist het minimale zorg en heeft het een levensduur van ongeveer 50 jaar volgens het SKZ-testinstituut. Zoals eerder vermeld, bevat de kit ook een dakdoorvoer, bitumenkit en daktrimmen van aluminium.

25191-300x283

 

Zadeldak

25325-300x283

Onze Woodpro zadeldaken bestaan uit het dak zelf en de balken. Het dak is opgebouwd uit messing-en-groef balken, waarbij elk stuk perfect past in de volgende soortgelijke puzzelstukjes. Onze dakbalken zijn verkrijgbaar in verschillende diktes. Dakshingles zijn optioneel en u hebt de keuze uit zwart, groen of rood. Boeidelen zijn ook inbegrepen en zijn er in verschillende stijlen, afhankelijk of u kiest voor het platte dak of het zadeldak.

 

Binnenvloeren voor uw blokhut

Woodpro biedt de mogelijkheid uw blokhut uit te rusten met een  binnenvloer, zodat u uw blokhut als extra woonruimte kunt gebruiken. Onze binnenvloer bestaat uit 19 mm dikke, met messing, groef beklede houten planken en vloerbalken, die behandeld zijn met de keteldruk impregnatie. Onze binnenvloeren worden aangevuld met plinten voor een luxueuze uitstraling. We raden altijd aan om een binnenvloer toe te voegen om uw blokhut tegen vocht en voor meer comfort te beschermen.

 

       woodpro-wood-300x297

Vragen?

Als u vragen heeft of als u aanvullende informatie wenst over onze daken en vloeren, neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier, telefonisch of zoek uw dichtstbijzijnde dealer. We helpen u graag!