Een zwarte veranda

Steeds meer mensen weten tegenwoordig wat het genot is van een veranda. U kunt er heerlijk onder genieten met slecht en goed weer. Een veranda laat u vier seizoenen lang genieten van de buitenlucht. Daarnaast wordt uw leefomgeving vergroot en heeft u een mooie uitkijk op uw tuin. Wilt u uw veranda graag een kleur geven? Dat kan bij Woodpro.

 

Veranda verven

Bij Woodpro is het mogelijk om uw veranda naar een gewenste kleur te verven. Voordat u uw veranda laat verven of zelf wilt gaan verven is het belangrijk dat u uw veranda goed laat behandelen.

Zodra u ervoor kiest om een veranda met een blokhutsysteem te kopen, kunt u uw veranda laten behandelen middels sproei-impregnatie of keteldruk impregnatie. Bij keteldruk impregnatie is het helaas niet mogelijk om uw veranda zwart te verven. Dit is wel mogelijk bij sproei-impregnatie.  

 

Zwart verven

U kunt ervoor kiezen om uw veranda zwart te verven. De kleur zwart wordt vaak geassocieerd met droevig en is eigenlijk geen echte kleur. U kunt ervoor kiezen om uw veranda met twee kleuren te verven, zodat u de kleur zwart combineert met bijvoorbeeld wit. Als u niet van zwart houdt, is het ook mogelijk om de kleuren grijs en wit te combineren. Hieronder vindt u de kleuren uit het assortiment van Woodpro:

Zuiverwit (RAL 9010)

Stofgrijs (RAL 7037)

Delen:
Om Woodpro goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.