Woodpro
Onze vele opties op een rijtje

Onze vele opties op een rijtje

Bij Woodpro hebben we standaard veel in de prijs inbegrepen. Bekijk de functies in het standaardpakket. U kunt echter ook kiezen uit vele optionele extra’s. Hieronder vindt u het volledige scala aan opties.

Opties voor deuren en ramen

 • Geschilderde ramen en deuren met een kleurloze grondlaag/primer en twee verflagen
 • Verschillende ramen, bijvoorbeeld draaien en kiepen
 • Verschillende deuren, bijvoorbeeld dubbele deuren
 • Verschillende soorten glas, bijvoorbeeld melkglas

Woodproo-windows-and-doors-1

(Kleur)behandeling

Als u uw blokhut optimaal wilt beschermen, kunt u kiezen tussen een sproei-impregnatie en een keteldruk impregnatie.

Sproei-impregnatie

Als u sproei-impregnatie of de fabrieksafwerking kiest, worden beide zijden van de balken voorbehandeld met een grondlaag/primer. Uw garage, blokhut of prieel wordt onmiddellijk beschermd tegen de opeenhoping van schimmels en de kans op rotting. U hebt de keuze uit vier verschillende transparante kleuren of een kleurloze basislaag. U moet een toplaag aanbrengen op uw garage, blokhut of prieel, idealiter zo snel mogelijk maar zeker binnen 12 maanden aan de buitenkant. Met de witte voorbehandeling/fabrieksafwerking moet de toplaag binnen zes maanden worden aangebracht en kleurloos moet gelijk behandeld worden na de montage. U kunt ervoor kiezen om elk element van uw gebouw voor te behandelen/of in een andere kleur af te werken:

 • Ramen en deuren: één kleur
 • Wanden en dak: één kleur
 • Interne vloer: één kleur

 

 

Afgelakt geleverd

 • Wilt u niet uw eigen deuren en ramen schilderen? Geen probleem, we kunnen dit voor u doen!
 • We schilderen de ramen en deuren met een kleurloze grondlaag/primer en twee verflagen.
 • De bescherming duurt gewoonlijk 5-6 jaar, afhankelijk van de weersinvloeden.
 • Deuren zijn geverfd voorafgaand aan beglazing en montage.
 • Uw gebouw is behandeld met de buitenverf van topkwaliteit. Dit biedt een uitstekende bescherming tegen UV-straling, schimmels en helpt vocht te reguleren.

U kunt kiezen uit twee verschillende kleuren:

    

 

Keteldruk-impregnatie

Het is mogelijk om het hout onder druk te behandelen, wat een aangename bruine kleur oplevert. Keteldruk impregnatie omvat het laden van het hout in een afgesloten behandelingsvat en het toevoegen van een vloeistof die een antischimmelmiddel en een pesticide bevat. Het vat wordt dan onder druk gezet en perst de vloeistof in het hout. Na deze behandeling zal het hout weinig onderhoud vergen, maar zal het nog steeds behandeld moeten worden om te voorkomen dat water binnendringt. Het hout zal na verloop van tijd zilverachtig grijs worden door de combinatie van drukbehandeling en UV-blootstelling. U kunt het hout deze kleur laten of een houtolie of hoogwaardige verf of beits van buitenaf aanbrengen. Keteldruk impregnatie verhoogt de doorlooptijd voor uw blokhut met ongeveer twee weken als gevolg van de vereiste droogtijd.

Blokhut constructiesysteem

Onze blokhutten zijn vervaardigd met een hoekovergang die zowel hoekverbinding welke een hoge wind- en waterdichtheid biedt. Blokhutten kunnen in vele maten worden geproduceerd en bieden bijna onbeperkte ontwerpmogelijkheden. Woodpro biedt twee wanddiktes met diamantkoppen als uiteinden.

Voordelen

 • Optioneel: Dakshingles, in een keuze uit vijf kleuren: zwart, groen of rood.
 • Optioneel: Een complete dakbedekkingsset bestaande uit een EPDM rubber dakbedekking, dakdoorvoer en bevestigingskit (alleen bij platte daken).
 • Optioneel: Brede aluminium daktrimmen om de dakranden af te werken (Optioneel)

 Wilt u meer weten over de opties? Ontdek ze allemaal in onze 3D-configurator.

Al onze opties voor garages, blokhutten, priëlen en meer zijn te vinden in onze 3D-configurator! Probeer het nu en bekijk uw ontwerp in 360-graden pracht.

Vragen?

Als u vragen heeft of meer wilt weten over de extra opties die wij bieden, neem dan contact met ons op. Wij zullen u graag helpen!