Blokhut of Tuinhuis ontwerpen – 3D configurator

Ontdek onze 3D-configurator en ontwerp uw eigen tuinhuis. blokhut, veranda of garage. Registratie is gratis en vrijblijvend. Na registratie kunt u uw ontwerp(en) opslaan en op elk moment en overal aan uw project blijven werken. U kunt uw ontwerp ook laten zien aan vrienden en familie.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de configurator? Bekijk de onderstaande instructies. Klik op het vraagtekensymbool in de configurator of bel ons. Ontwerp het tuinhuis van uw dromen en geniet!

U kunt de configurator gebruiken op een laptop of desktop, in Chrome of Firefox en niet op tablets of mobiele apparaten.

Creëer uw perfecte tuingebouw, stap voor stap.

Stap 1: Kies uw product

Kies uw gewenste sjabloon. Het is tevens ook mogelijk om uw zoekopdracht te verfijnen met behulp van de filters. Wanneer u het gewenste sjabloon hebt gevonden, klikt u op ‘start design’ en laat u uw fantasie de vrije loop.

Stap 2: Maten, wanden en luifels

Selecteer hier de vorm, doorsnede en afmetingen van uw tuingebouw. Klik met uw muis op de muur om deze te selecteren, waarmee u kunt klikken en naar links of rechts slepen, en de afmetingen ervan kunt vergroten of verkleinen.

Klik op de muur en u ziet een lijst met opties. Als u de optie luifel selecteert, kunt u de kap vergroten of verkleinen door de grote stippellijn te slepen.

Klik op de muur of de stippellijn om de beschikbare opties te bekijken.

Stap 3: Dak

Hier kunt u kiezen tussen de verschillende dakstijlen. Selecteer uw gewenste daktype. Als u kiest voor een zadeldak, dan zijn de dakshingles inbegrepen. U hebt de keuze uit vijf kleuren: zwart, blauw, bruin, groen of rood.

Stap 4: Deurtypen

Selecteer de deur die u wilt. Het plusteken (+) op de plattegrond geeft aan waar de geselecteerde deur zou passen. Klik op het + teken op de gewenste plek en de deur wordt gepositioneerd.

Stap 5: Raamtypen

Onderaan het scherm kunt u ramen selecteren. Al onze ramen zijn standaard voorzien van dubbele beglazing. Selecteer het gewenste raam en voeg het toe aan het plan door op de + te klikken. Wilt u extra ramen? Selecteer een ander raam en voeg het op dezelfde manier toe. De ‘+’ geeft de locaties in uw plan aan waar het geselecteerde raam past.

Stap 6: Kleurbehandelingen

Uw blokhut of overkapping kan ook worden behandeld. U kunt hier kiezen uit de verschillende beschikbare kleuren en behandelingen. Elke behandeling heeft zijn eigen voordelen.

  • Sproei-impregnatie: in white, graphite grey, brown or light grey.
  • Keteldruk impregnatie: in bruin.
  • Verfbehandeling: in stofgrijs (RAL 7037) of zuiver wit (RAL 9010).

Selecteer de gewenste behandeling en onze configurator past dit automatisch aan in uw 3D-model. U kunt maximaal drie verschillende kleuren per gebouw kiezen.

Meer informatie over behandelingen is te vinden in de configurator zelf of op onze webpagina met verschillende opties voor uw blokhut.

Stap 7: Overige opties

Nu de basis van uw blokhut of garage compleet is, kunt u de afwerking selecteren. Er zijn veel opties die toegevoegd kunnen worden, bijvoorbeeld een binnenvloer. Alle beschikbare opties kunt u in deze stap bekijken en selecteren. Het is ook mogelijk om op dit punt extra verf te bestellen.

Stap 8: Afronding

Als u op de (winkelwagen) klikt, kunt u bij elke stap de selecties zien die u hebt gemaakt. U kunt een overzicht van de details voor elke stap bekijken door op de knop (informatie) te klikken. Als u hulp nodig heeft bij uw ontwerp, klikt u op het (vraagteken).

Vragen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!

Ontwerp uw eigen droomhuis

Wilt u uw eigen blokhut maken? Probeer onze 3D-configurator! U kunt de configurator gebruiken op een desktop of laptop, in Firefox of Chrome. Wilt u dat wij een ontwerp voor u maken? Vraag een gratis, vrijblijvende, op maat gemaakte ontwerpaanvraag aan!

Onze 3D-configurator werkt het beste op een desktop- of laptopcomputer. Het is niet ontworpen om op tablets of mobiele apparaten te werken.

Delen:
Om Woodpro goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.