Woodpro
Blokhut ontwerpen

Blokhut ontwerpen

Terug

 

Uw eigen blokhut ontwerpen

Uw eigen ideale blokhut ontwerpen, bij Woodpro kan dit. Er zijn vele tuinhuizen en blokhutten waaruit u kunt kiezen. Het enige wat u hoeft te doen is een kijkje te nemen op onze site en via onze 3D-configurator uw blokhut zelf ontwerpen. De keuzes die maakt u allemaal zelf en zo komt u uiteindelijk bij het perfecte ontwerp.

Denk hierbij aan de keuze tussen een plat dak of schuin dak, verschillende soorten ramen en deuren, wilt u een binnenvloer? Probeer het uit en start met uw eigen blokhut ontwerpen.

De keuze voor Woodpro

Uw keuze voor Woodpro is heel simpel. Met jarenlange ervaring bent u bij Woodpro aan het juiste adres. Uw eigen blokhut ontwerpen is daarom een goede keuze bij Woodpro. De blokhutten worden tegenwoordig voor heel veel verschillende doeleinden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een thuisbioscoop, kantoorruimte of een ontspannen plek voor uw kinderen.

Allemaal blokhutten met een ander doeleinde. De keuze van uw eigen blokhut ontwerpen is daarom voor veel mensen een verleidelijke optie. Via onze 3D-configurator kunt u gemakkelijk uw blokhut ontwerpen online. U wordt door middel van 6 verschillende stappen heel gemakkelijk door de configurator geleid. Wacht niet langer en start met uw eigen blokhut ontwerpen. 

Het eindresultaat

Uw blokhut kan er als volgt uit komen te zien:

WoodPro-blokhut-groot

De 3D-configurator, hoe werkt deze eigenlijk? 

Via onze 3D-configurator kunt u gemakkelijk uw eigen blokhut ontwerpen. De eerste keuze die u kunt maken is het type sjabloon. Ook kunt u kiezen uit één van onze blokhutten. Dan heeft u het type sjabloon direct in beeld. Hierna krijgt u verschillende opties waaruit u kunt kiezen. Allereerst krijgt u te maken met de wanddikte, 28 mm of 44 mm. Dan kunt u nog kiezen uit wandverhoging, extra verhoging zodat uw blokhut hoger wordt.

Het type dak is stap 3, plat dak, schuin dak het type dakbedekking zijn voorbeelden van opties. Dan komt u voor de keuze deuren en ramen. Wilt u dubbele deuren, of toch enkele deuren met grote ramen? Uw eigen blokhut ontwerpen wordt op deze manier een leuk project waar u goed over na blijft denken. De laatste stap is het type behandeling.

Hoe wilt u dat uw tuinhuis er uit komt te zien in de komende jaren. Het type behandeling gaat daar een goed beeld van geven. De opties die u hier heeft zijn, hout impregneren door middel van keteldruk of het hout laten voorbehandelen door middel van sproei impregnatie. Door deze behandelingen zijn plekken waar u na montage van uw blokhut niet meer bijkomt beschermd. Ook het type kleur kan hier gekozen worden. De opties die u heeft zijn, bruin, transparant-licht grijs, transparant, transparant-graniet grijs en wit. Bekijk hier bijvoorbeeld een wit tuinhuis. Bent u klaar met uw eigen blokhut ontwerpen? Dan kunt u nu overgaan op de laatste fase namelijk de afronding.

Waar wilt u dat uw blokhut komt, op welke dag kan die worden geleverd? Het wachten is op de installatie van uw blokhut, hierna kunt u gaan genieten.

 

 

Bent u toch nog niet helemaal overtuigt van de blokhutten en de tuinhuizen van Woodpro? Probeer gerust de 3D-configurator met een ander ontwerp nog een keer. Er zijn keuzes genoeg! En met 40 jaar ervaring kan het bij Woodpro bijna niet mis gaan. Start met uw blokhut ontwerpen of neem contact met ons op zodat wij u kunnen helpen om samen tot de oplossing te komen. 

 

Vindt u het toch makkelijker om een blokhut uit ons bestaande assortiment te kiezen? Bekijk dan eens onze goedkope blokhutten, grote blokhutten of kleine blokhutten.