Woodpro
De verschillende prijzen voor een veranda

De verschillende prijzen voor een veranda

Terug

Een plek waar u in de zomer en winter onder kunt zitten, wie wil dat nou niet? U zit altijd overdekt en bent veilig voor weer en wind. Gewoon rustig een avondje onder de veranda een spelshow kijken of een gezellige barbecue organiseren een veranda biedt u verschillende mogelijkheden, maar wat kosten ze eigenlijk? Bij Woodpro heeft u de keuze uit verschillende soorten en maten en kunt u een veranda ook nog eens zelf ontwerpen via onze 3D-configurator. 

Waarom hout en geen plastic of steen voor uw veranda?

Het feit dat een houten veranda langer mee gaat dan een plastic of een stenen veranda is een belangrijk aspect waarom veel mensen voor hout kiezen. Omdat hout goed te onderhouden is krijgt het automatisch een langere levensduur. Het is te onderhouden door verschillende soorten verf, maar natuurlijk ook omdat het hout een goede kwaliteit heeft.

 

Prijzen

Er is altijd een prijsverschil bij verschillende veranda’s. Dit heeft altijd te maken met verschillende soorten materiaal en afmetingen van de veranda. Het enige wat niet uitmaakt qua prijs is de twee verschillende soorten daken. U kunt kiezen tussen een plat dak en een zadel dak.

De behandeling van uw veranda is ook erg belangrijk. Dit is ter bescherming en voor de levensduur van uw tuinhuis extra belangrijk. U kunt met onze dealers contact op nemen voor alle informatie die u nodig heeft. U wordt dan zo veel mogelijk geholpen om de juiste keuzes te maken.

Veranda’s

Woodpro biedt diverse soorten en maten veranda’s aan. U kunt kiezen uit:

In ons assortiment kunt u alles mogelijkheden en verschillende prijzen bekijken. Met onze 3D-configurator krijgt u alle verschillende prijzen en mogelijkheden uitgebreid te zien.