Woodpro
Garage ontwerpen

Garage ontwerpen

Terug

U bent al een hele tijd aan het nadenken over de aanschaf van een garage. Maar wat voor soort garage zou u nou echt willen aankopen? Wilt u uw eigen garage ontwerpen? Een bestaande garage aankopen of toch nog net iets anders? Bij Woodpro heeft u genoeg opties! Er zijn bij Woodpro vier keuzes die u kunt maken. Dit zijn allemaal houten garages. U kunt uw garage voor verschillende doeleinden gaan gebruiken. Tegenwoordig gebruiken mensen hun garages vooral voor de volgende doeleinden. Als opslagplaats of als een soort schuur is een veel voorkomend gebruik van de garage. Ook wordt het steeds gebruikelijker om uw caravan of camper in de garage te plaatsen zodat deze in alle periodes van het jaar beschermd is tegen verschillende weersomstandigheden. Het meest voorkomende is natuurlijk het gebruik van de garage als onderkomen voor één van uw auto’s. Een auto die u veelal gebruikt of misschien wel een klassieker zoals een hele oude Volvo.

Het eindresultaat:

 

      

Onze 3D-configurator, wat zijn de opties

Met meer dan 40 jaar ervaring bent u bij Woodpro aan het juiste adres. Met onze 3D-configurator kunt u zelf garage ontwerpen helemaal gaan ontdekken. U wordt heel gemakkelijk door onze configurator geleid. Met eenvoudige stappen kunt u verschillende keuzes maken waardoor het garage ontwerpen erg gemakkelijk en leuk wordt. Een eigen garage ontwerpen is zo voor iedereen een leuke ervaring.

Bij stap één van garage ontwerpen online wordt u gevraagd om een sjabloon te kiezen, dit is het type die u wilt kiezen voor uw garage ontwerpen. Bij stap twee heeft u bij Woodpro één optie namelijk de wanddikte van 44mm. Stap drie van garage ontwerpen is de dak keuze, wilt u een zadeldak of wilt u liever een plat dak? Dan komt u bij een keuze met vele opties. Bij een garage ontwerpen ook een erg belangrijke optie het type deuren. Hier heeft u ook veel opties bij Woodpro. Wilt u enkele deuren met twee verschillende ramen, wilt u dubbele deuren zonder een raam of wilt u toch een garagedeur? Dan de volgende keuze, het type ramen die u in uw garage wilt plaatsen. Hier biedt Woodpro u ook een aantal opties. Bij garage ontwerpen via onze 3D-configurator krijgt u de opties: Vaste ramen, uitzetramen, vleugelramen en draai-kiepramen. Nu heeft u bijna alles voor elkaar, nu heeft u nog de keuze voor het type behandeling wat u wilt. Wilt u hout impregneren via keteldruk of wilt u het hout sproeien? Ook deze keuze heeft u voor uw ramen en deuren. Dit biedt extra bescherming bijvoorbeeld wanneer u op sommige punten niet meer kunt schoonmaken na de installatie. Zo ziet u dus dat er heel veel opties zijn wanneer u denkt aan garage ontwerpen.

 

Woodpro-garage G4 heeft een kleine luifel aan de voorkant met zitruimte. Deze garage heeft een zadeldak en aan de voorkant een roldeur. Garage G2 van Woodpro is een rechthoekige garage met een plat dak. De voorkant heeft een brede, dubbele deur. Garage G1 van Woodpro is een ruime garage met zadeldak. Deze garage heeft een dubbele deur aan de voorkant en een extra deur aan de zijkant Woodpro garage G7 met zadeldak heeft een erg robuuste constructie, heeft twee roldeuren aan de voorkant en aan de zijkant een extra deur

Extra info

Nog niet overtuigd om te gaan beginnen met uw eigen garage ontwerpen? Bekijk dan op onze site wat nog meer opties zijn of neem contact met ons op om alle mogelijkheden samen te kunnen gaan bespreken. En kom zo tot het perfecte ontwerp van uw eigen garage.