Woodpro
Wat voor soort dak wilt u op uw veranda?

Wat voor soort dak wilt u op uw veranda?

Terug

Er zijn altijd verschillende doeleinden voor een veranda. De meeste mensen gebruiken hun veranda om er s’avonds gezellig onder te zitten om nog even te genieten van of het na zomerse weer of van een gezellig avondje samen. Er moet goed nagedacht worden over wat voor soort veranda u zou willen aanschaffen.

Bij  Woodpro kunt u kiezen uit twee soorten daken, het zadeldak en een plat dak. De verschillen leggen we hieronder uit.

Het platte dak

Het platte dak van Woodpro heeft verschillende uitstralingen, u kunt denken aan een traditionele uitstraling maar toch ook aan een moderne uitstraling. Het platte dak is dus eigenlijk altijd wel bijtijds. Ook de verschillende kleuren van uw veranda kunt u zelf kiezen.

De standaard voordelen

De standaard voordelen zijn voor de klant altijd interessant. 

U kunt uw eigen veranda ontwerpen via onze 3D-configurator! Alles wat u wenst kunt u creëren, denk aan de hoogte en breedte, ramen en deuren! Creëer uw eigen veranda.

Een zadeldak

Wanneer u denkt aan een veranda denkt u al snel aan een veranda met een plat dak. Bij Woodpro kunt u ook kiezen voor een zadeldak. Hierdoor bieden we de klant nog een extra mogelijkheid om iets te kunnen kiezen.

Woodpro-tuinhuis-dak

De standaard voordelen

De standaard voordelen die u aangeboden krijgt bij een zadeldak zijn een dak met veer en groef van 19 cm en gordingen. 

De kleuren van dakshingles verschillen, u heeft de keuze uit:

  • Zwart
  • Rood
  • Groen
  • Bruin
  • Blauw

Om de puntjes op de I te zetten krijgt u een nokafdekking van metaal.

Waarom kiezen voor een houten veranda van Woodpro?

Een houten veranda biedt veel voordelen zoals:

  • Een houten veranda heeft een langere levensduur omdat het zo makkelijk te onderhouden is
  • Hout heeft een natuurlijke uitstraling
  • U kunt kiezen uit vele verschillende kleuren

De veranda’s van Woodpro

Een eigen veranda ontwerpen of toch de keuze maken uit al kant en klare veranda’s, de keuze ligt compleet bij u. Bekijk de verschillende opties voor een vrijstaande veranda of aansluitend aan uw huis. Via onze 3D-configurator kunt u uw eigen ontwerp creëren en op onze site vindt u alle verschillende producten waaruit u kunt kiezen.