Woodpro
Klanten over hun blokhut

Klanten over hun blokhut

Terug

De tevredenheid van de klant staat bij Woodpro voorop. Daarom verheugen we ons altijd, als we van onze klanten positieve reacties ontvangen. Vooral als we een foto van een opgebouwd blokhut ontvangen. Hieronder staan enkele reacties van klanten.

De heer N. Arends

Mijn tuinstudio is door een Woodpro-dealer in één dag opgebouwd. De montage was eenvoudig en het montagemateriaal uitstekend!

WoodPro2018-Website-26010-300x283-logo

Mevrouw F. Jansen

Na 20 jaar moest mijn oude schuurtje eraan geloven. Met deze Woodpro veranda is mijn tuin compleet veranderd. Als het zonnetje schijnt heb ik nu meteen een vakantiegevoel!

2-300x283-logo

De heer J. Heim

Onze ’tweede woning‘ is klaar. We zijn er supertrots op. Hier zitten we vaak om met een kopje koffie van onze tuin te genieten. Zelfs tijdens regenachtige dagen kun je hier prima zitten.

Woodpro-300x283

Mevrouw A. Schulte

Wij krijgen veel positieve opmerkingen van klanten over onze werkplek. Wij genieten elke dag van onze unieke stofferingszaak.

Woodpro-300x241

De heer S. Kubbe

Ik ben heel blij met mijn fietshuis. Verleden week geïnstalleerd. Ik kan nu mijn racefiets en stadsfiets eindelijk goed kwijt. Het ziet er fantastisch uit!

WoodPro2018-Website-26508

De heer J.A. Jansen

Met enige trots stuur ik u een foto van mijn Woodpro blokhut.
Deze heb ik 3 jaar geleden aangeschaft en op kleur gebracht.
Na precies 3 jaar heb ik het huisje wederom geschilderd.

Zoals u ziet, staat het huisje er weer strak bij.

Een aanrader dus!

 Woodpro-25123

De heer P. Jenkin

Ik wil u en uw bedrijf complimenteren voor de uitstekende service die u hebt gegeven. De blokhut was in een paar dagen helemaal opgebouwd. Wij waren erg onder de indruk hoe nauwkeurig het hout gesneden was. De muren, deuren en ramen sloten daardoor goed op elkaar aan. Er hoefde niets aangepast te worden.

Daarnaast heb ik een regenwaterafvoer ontvangen, zodat het regenwater beter weg kan lopen. Ik had geen extra kosten hierdoor. Het was een genoegen om deze blokhut bij u te kopen.

Woodpro-300x283

Mevrouw E. Ball

Heel erg bedankt voor de scharnieren die gisteren zijn aangekomen. Ik heb de originele exemplaren ermee vervangen en de deuren sluiten nu weer perfect.

Ik wil u complimenteren voor de goede service. Ik was erg onder de indruk toen de blokhut kit zo’n acht jaar geleden werd afgeleverd, hij arriveerde binnen een halve minuut van de tijd die u een paar weken eerder aanleverde.

Nogmaals ben ik erg dankbaar voor de scharnieren. Ik hoop dat ik nog jarenlang kan genieten van de blokhut.

Woodpro-300x283